logo

Mértékmegőrző

Kommentár / 2014/07/16 / Szerző: Kitahito

Tacsi, a tacskó

E. István és Tacsi, a tacskó találkozásának tragikus története. Spoiler alert: az egyikük szétvert fejjel és elvágott torokkal végezte. A rendőrség pedig sikeresen lefoglalta magát.

Tacsi

Tovább folytattam a régi magazinok átnyálazását, és találtam egy frenetikus cikket a Blikk 2006. május 18.-án kiadott számában. A hír annyira abszurd és nevetséges, hogy az első megrökönyödés után legalább másfél percig röhögtem rajta, és a legszörnyűbb az, hogy nem tudnám megmagyarázni, hogy pontosan miért. WTF warning!

„Gyilkos! Kínozta és megölte az ebet

Komló – Brutálisan kivégezte szomszédja 10 éves tacskóját egy komlói férfi, mert az állítólag megharapott egy kislányt. E. István (53) állítása szerint szerette a kutyát. Rendszeresen etette és simogatta. Ő is úgy érzi, túl brutálisan végzett a kiskutyával, humánusabb lett volna, ha felköti egy fára. – Lementem a boltba, és láttam, hogy a tacskó ugat egy 6 éves kislányra, akit meg is harapott. Gondoltam, jobb, ha megölöm, nehogy mást is bántson – mondta István, akit az is zavart, hogy az eb szabadon kószál a lépcsőházban.
– A fürdőszobába vittem, a vécéülőkére tettem a fejét és kalapáccsal leütöttem. Utána elvágtam a torkát.
Tacsi gazdája, H. Ferenc (44) összeomlott, amikor megtudta, hogy a szomszéd kivégezte szeretett kutyáját. – Tacsi soha nem bántott senkit – csuklott el Ferenc hangja. A férfi ellen állatkínzás vádjával eljárás indult, a kalapácsot lefoglalták a rendőrök.” Fóris (jelentsen ez bármit is)

Mi a franc? De most komolyan! A férfi bevitte a tacskót a fürdőszobába, lecsapta egy kalapáccsal, és elvágta a torkát? István, nem egy rohadt barnamedvét kellett megölni, csak egy 2-3 kilós, öreg kutyát! Jó, hogy utána nem taposta véres húskupaccá az állatot, vagy locsolta le benzinnel és gyújtotta fel, majd húzta le a wc-n. Érdemes megfigyelni azt a pszichopata tárgyilagosságot, ahogyan István elmeséli a kiskutya leamortizálását. Mintha egy IKEA bútor összeszerelésének lépéseit magyarázná. Az is csodálatos, amikor töredelmesen megvallja, hogy talán nem kellett volna így kivégezni egy sípcsontközépig sem érő állatkát, hanem humánusabb lett volna… fellógatni egy rohadt fára! Egészen pontosan mennyivel lett volna humánusabb? István kicsit túlzásba esett, na! Megmutathatta volna Tacsinak, hogy ki a főnök a Mortal Kombat-féle brutális kombó nélkül is, de hát ugatott egy kislányra, gyakorlatilag megérdemelte! Felhívnám továbbá a figyelmet arra, hogy a Blikk szerkesztőinek nem volt elegendő a tény, hogy a kutyát agyoncsapták, és elvágták a torkát. Nem, ennyi nem elég egy ütős hírhez, ez így önmagában nem karcolja meg az ingerküszöböt. Gyorsan interjúvoljuk meg a gyászoló gazdát! Talán még van rajta egy kicsi a kedvence véréből, pár csontszilánk vagy agyvelődarabka, az basszus nagyon jól mutatna a fotón! És hallod, hazudjunk már oda egy kis kínzást, hogy valami igazán infernális, embertelen dolgot lehessen elképzelni! Láncokat, kampókat, hegyes tűket és éles szikéket. Szegény kutyát az olvasó már előre feltrancsírozza. Tacsinak esélye sem volt…

Plusz poén: a rendőrség lefoglalta… a kalapácsot! Így most biztonságban lesznek a környék ebei, mert E. István senkinek sem tudja elvágni a tork… illetve nem tud szögeket beverni a falba. Miért pont azt a rohadt kalapácsot kellett lefoglalniuk? Hát bizonyíték! De annyi mindent lefoglalhattak volna. A vécéülőkét, a kislányt, a meg nem nevezett toroknyisszantó eszközt, E. Istvánt, a lépcsőházat, de még a döglött tacskó is logikusabb választás lett volna! Köszönjük így a jövőből is a rendőrség munkatársainak lelkiismeretes munkáját, meg lettünk mentve.

- Kitahito

Megosztás Megosztás
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése

Előző kritika:

Transcendence

Következő kritika:

Üldözöttek

Még több Kommentár