logo

Mértékmegőrző

Kommentár / 2016/10/05 / Szerző: Kitahito

Szolidaritást a hentai-hímsovinizmus ellen, MOST!

Tudjuk, a patriarchátus elleni virtuális árnyékbokszolásnak folyamatosan újabb és újabb, lehetőség szerint minél abszurdabb és feleslegesebb ügyeket kell találnia, melyeket megharcolva megélheti a változás kivívásának látszatát. Vajon mikor fogják a hentai pornográfia erős bástyáját is *triggered* feminácik vinnyogó rohamai végignyalni? Az iszlám nőellenessége természetesen még várhat.

Hentai

Miért van az, hogy a feministák rendre fennakadnak olyan dolgokon, mint hogy egy számítógépes játék női karakterei túlságosan feminin módon vannak ábrázolva, pénzért igénybe vehető erotikus szolgáltatásokat nyújtanak, vagy kihívó ruházatukkal kidomborítják, amit kidomborodik, de azon valamiért nem kattannak el, hogy a hentai mennyire torz képet fest a nőkről? Nem került avatott figyelmük fókuszába a hentai azon indirekt állítása, hogy a nők puszta szexuális tárgyak, a szavuk hazug, de a testük őszinte, és létezésük értelmét a vaginájukon, az ánuszukon, és a torkukon keresztül vezetik le. Én kifejezetten kedvelem a japán irodalmat, filmművészetet, a spiritualista életszemléletet, de azt egy pillanatig sem vitatnám el, hogy lehetetlenül elborult dolgok is származnak onnan, melyek esetében még a kereslet puszta létét is nehéz elhinni, nemhogy a mértékét. Persze ez csak a fantázia, és nem a mindennapok valósága, nem úgy mint más, kevésbé… szerencsés történelmi fejlődésű régiókban. Akárhogy is, nem kell túlzottan messzire merészkednünk a társadalmilag is elfogadott szodómia mezsgyéjéről, már nekrofíliát, kannibalizmust, amputált végtagokat, bevarrt vagy kiégetett vaginákat, levágott melleket, kinyomott szemeket és megrontott szemgödröket találunk.

„I’m going to die! That definitely won’t fit! No… Someone, save…”

Amikor már a női villanypóznák is szavazati jogot meg törvény előtti egyenlőséget kapnak, a szerencsétlen anime karakterek minden nap ki vannak téve az amorf, csápos lények, szörnyek, perverz “onee-chan”-ok, 160 centi magas öltönyös irodisták abúzusának, és nincs senki, aki ez ellen felemelné a hangját! Egészen mostanáig. Mert én most kinyújtom segítő kezem a falhoz állított rajzolt lolita kislányok felé, akik még hírből sem ismerik a pubertást, de máris alkar vastagságú hímtagok penetrálják őket ájulásig. Én leszek az, aki nyomatékot ad a NEM szónak, én leszek, aki kimondja, hogy a rajzolt lányok sem degradálhatóak le péniszért könyörgő ahegao-zombikká 5 percnyi kényszerkamaty után! Ahogy az az emberi jogok egyetemes nyilatkozatában is benne foglaltatik, mindenkinek elidegeníthetetlen joga van a békés, boldog, kentauroktól és incubusoktól mentes élethez! Segítsük együtt az zsarnokság alatt sínylődő, megtört, megalázott és kihasznált hentai lányok rehabilitációját azzal, hogy bojkottáljuk az őket kihasználó, rajtuk undorító, nyálkás, hónaljszagú idegen organizmus módjára élősködő pornóipart!

Terjesszük ki fejük felé a szociális háló lukacsos védőszárnyát! Teremtsünk nekik alulfizetett képzeletbeli munkahelyeket, hisz végső soron ők is emberek, és ennyit igazán megérdemelnek! Egy-két safe space sem árt, hogy rehabilitáljuk őket, és majd visszavezethessük őket a shonen animék társadalmába. Kellenek facebook posztok, némi twitter és instagram hőzöngés, meg persze a Youtube propagandavideók: egy síró hentai leány sétál a tengerparton, miközben szomorú zongorazene szól, majd megjelenik AZ ERŐSZAKTEVŐ! Perfect, very powerful message! Tiltsunk be kifejezéseket, hisz fő a szólásszabadság! Akkor már alapíthatnánk szalonokat is… és pártot! Jelszavunk legyen: Aki ráránt, az ráront! (Vagy valami ilyesmi…) Bár a kvóta önmagában is elég, elvégre pénzt akarunk keresni, nem pedig dolgozni! Előjog és ököljog! Harcra fel, a nemlétező ellenség ellen, a nemlétező elnyomottak védelméért!

- Kitahito

Megosztás Megosztás
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése

Még több Kommentár