logo

Mértékmegőrző

Kommentár / 2021/07/22 / Szerző: Kitahito

Soros György újra támadásba lendül?

Szia uram! Emelné a minimálbért? Felháborítja az illegális bevándorlás? Dühíti önt Brüsszel? Félti a gyermekét a szexuális propagandától? Soros György újra támadásba lendül? Ne rejtse véka alá előítéleteit! Itt az idő, hogy a megfelelő helyre ikszeljen, és elmondja nekünk a véleményünket! ;)

Emoji konzultáció

Kossuth Lajos azt izente, sok kisgyermek buzi lett, ne! Bekopogott a XXI. század. Új front nyílt hát, mert meg kell menteni az ifjúságot és úgy eleve a normalitást a nyugati fertőtől, mely a legfiatalabbakat vette célba, azzal az alig titkolt szándékkal, hogy túrós pedofil péniszét testükbe mélyesztve megfertőzze őket a ‘dzsenderizmussal. Vigyázz fiam, vigyázz! Mert ha meglátsz egy homokost ahogy a párja kezét fogja, akkor te is meleg leszel, és baszhatod, vagy pontosabban baszhatnak, és fognak is, hisz tudjuk, milyenek ezek! Nagyjából ilyen ork szinten van a kormány kommunikációja ebben az igen kényes kérdésben, amit akár le lehetne intézni egy vállrándítással, ha nem akarnának egyből törvényeket hozni a vélt és valós LGBT+ fenyegetések ellen.

Gondoljunk bármit is a másságról (én személy szerint nem hiszem, hogy alsó tagozatban érdemes akármilyen szexuális felvilágosítást tartani, de ugye nem is ez a problémás rész a gyermekek védelméről szóló rendelkezéscsomagban, hanem a ködös “normalitástól” való eltérés stigmatizálása és a kriminalizálás törvényi lehetőségeinek megteremtése, valamint a másság pedofíliával való tendenciózus és aljas összemosása…), abban majdnem biztosan megegyezhetünk, hogy az utánunk következő generációk erkölcsi és szexuális nevelését valószínűleg nem ezekre az elvtelen, hataloméhes troll kóklerekre kéne bízni. Ezt talán még ők maguk is így gondolták, hisz többek között erről a témáról is megkérdezték a lakosságot a soros (pun intended) nemzeti konzultációban, csak hogy egyáltalán nem átlátszóan részrehajló és manipulatív kérdésekkel legitimálják a saját diszkriminatív fércmunkájukat.

Magyarországot meg kell erősíteni. Erős felütés, senki sem vitatja. Hát basszus, mégsem gyengíthetjük le! Mi lesz akkor?! Ha haladunk valamerre (tétlen kéznek ördög a munkaadója, ugye), akkor már emelkedjünk felfelé. Csak együtt sikerülhet! – szól a felhívás az összefogásra, mely az utóbbi évtizedek legkevésbé konszenzusos és legkirekesztőbb politikáját fémjelzi. Ez is roppant posztmodern gesztus. Akárhogy is, a társadalmat retardált óvodásnak tekintő Fidesz megmutatta, hogy a gyűlöletnek arca van, méghozzá emoji arca, mely a tárgykörök felesleges és szinte átláthatatlan komplexitását képes volt nem egy szentenciára, hanem egy pár billentyűvel leírható emócióvá zülleszteni: minimálbér emelése az értelemszerűen jó, így a sárga pofa mosolyog; a szexuális propaganda rossz és ártalmas, tehát a sárga emberke dühöng; Brüsszel pedig… nos, Brüsszel úgy in general nyomdafestéket nem tűrő káromkodást vált ki belőle. És belőlünk, tisztességes, jó magyar emberekből is ezt illene kiváltania, hisz a normalitás önjelölt bírái és házmesterei ezt szeretnék hallani, illetve látni.

„Magyarországot megerősíteni csak együtt, közösen tudjuk. A küzdelemben csak saját tapasztalatainkra és bátorságunkra alapozhatunk.”

Persze mindig kizárólag valami szent és nemes dolog érdekében szabad háborogni! A hazáért, a közjóért, vagy épp a gyermekek, az ártatlan kisdedek védelmében! És tudjuk, vannak akik szerint meg kell óvni a legkiszolgáltatottabb generációkat a mindenféle kényes szexuális tartalmaktól és normalitástól való eltérés helytelen példájától (értsd: mostantól gyakorlatilag a saját másságod reprezentációja is potenciális veszélyforrás a kiskorúaknak, és bármikor szankcionálható), mások szerint korlátlanul kéne AIDS-es pedofil sátánista migráns terroristákat a gyerekek hálószobájába telepíteni. ÖN MIT GONDOL? Apelláta nincs, tessék a két vállalhatatlan, szélsőséges alternatíva közül a kormánynak tetsző (agyon eufemizált) radikális opcióra bökni! Az ésszerűség, árnyaltság, mértéktartás luxusa itt a végpusztulás küszöbén természetesen elképzelhetetlen. Az ilyesmi amúgy is a ‘sorosbérenc hazaáruló idegenszívűek ügyeskedése, mellyel gyengíteni akarják a GDP-től dübörgő Magyarország szabadságharcban megedződött nemzettestét! A valódi normalitás, mely alapvetően megbékélésre törekszik, és nem akar komplett embercsoportokat ellehetetleníteni, módszeres támadás alatt áll, annak érdekében, hogy mindenki bevonódjon, szigorúan érzelmi alapon, és kritikátlanul kérje az állam atyuska védelmét az épp aktuális gonosz erők országunkat elemészteni kívánó rohamával szemben.

Mit számít a Kaleta-ügy, a Szájer botrány, az állampolgárok izraeli kémprogrammal való önkényes lehallgatása, az uniós és közpénzek magánosítása, a keleti diktatúrák felé való közeledés és a nyugattal való szembehelyezkedés, a parlamentáris demokrácia kiüresítése és eltrollkodása, a feudalizmusba való egyre ütemesebb regresszió, a különböző társadalmi csoportok elleni direkt és indirekt uszítás, a jogvédő szervezetek letöréséért folyó kereszteshadjárat, a szabadságjogok módszeres megnyirbálása, az államhatalom magánszférában való indiszkrét kutakodása, a média központosítása, a felsőoktatás destruktív átszervezése, a járványhelyzet finoman szólva is vitatható sikerességű kezelése, a keresztény értékekkel való álszent kufárkodás és azok következetes elárulása, a politikai kommunikáció bestializálása, az erkölcsi kettős mérce, a kétharmad mindenhonnan folyó, maró cinizmusa, és még ki tudja hány kisebb-nagyobb visszásság, ha a kérdés a nagy, négyévente megrendezett nemzeti konzultációban úgy hangzik el, hogy vagy mi, vagy pedig a teljes végpusztulás, migránsokkal, transznemű prostituáltakká átnevelt gyerekekkel, Sorossal, Gyurcsánnyal, ráadásul EU-s pénzek nélkül, szóval nem lesz mit ellopni se? Ez a NER művészi szintre fejlesztett művelete: nem magukat, hanem a kérdésfelvetést megváltoztatni. Mert nem a valóság a lényeg, hanem a valóság narrációja. Az igazság már régen nem érdekel senkit, így meg kell tanítani az embereknek, hogy minden, ami nem a legkedvezőbb magyarázat a kormány tevékenységére nézve, az fake news. Háttérhatalmak hazug propagandája a nemzetért vért izzadó honatyák és honanyák lejáratására. Ravasz ellenségeink nem nyugszanak, míg el nem mozdítják bölcs vezérünket, hogy az idegen hordák lerohanhassák szegény kis országunkat, a civilizáció utolsó bástyáját. A Twitter sötétjében bujkáló, genderista libernyák bevándorlók már fenik a késeiket a végváraknál! Magyarnak álcázott külföldi ügynökök átkos aknamunkájukkal igyekeznek megtéveszteni magyar testvéreinket! Magukat függetlennek nevező fizetett okoskodók próbálják meg a kétség magvát elültetni a gyanútlan fülekben. De nem hagyjuk, mert mi jobbak vagyunk, és mellettünk van a magyarok istene, aki majdnem mindenben megegyezik a normál keresztény Istennel, viszont ő kapott állampolgárságot.

„Mindannyiunk véleménye számít! Hallgassuk meg egymást!”

Kényelmes dolog a megváltó szerepében tetszelegni és onnan átütni elfogadhatatlan intézkedéseket, mert az ellenvéleményeket automatikusan lesöpörheted az asztalról valami kétbites szalmabáb érveléssel. Problémásnak tartod az LGBT+ személyekkel szembeni szankciókat? Akkor nyilván azt szeretnéd, hogy a gyermekeinket 5 évesen nemváltó műtétre kényszerítsék, majd csoportosan megerőszakolják a buzik egy melegbár mosdójában! Lakatos Márk is megmondta, egy kis bemelegítés hátulról, aztán volt nincs heteró! Így pusztul ki a fehér faj! Láttuk, mi megy nyugaton, ezt akarod?! Nem hiszed el, hogy Magyarország kezelte a legjobban a COVID-19 világjárványt az egész univerzumban? Te meg hagytad volna meghalni az időseket (lelki szemeink előtt felsejlik egy szomorú nagymama…), még mindig várnál az EU-s vakcinára, egyébként is a baloldal verte szét az egészségügyet, és mellesleg vírustagadó vagy! Ellenérzéseid vannak a kormány propagandává züllesztett, kíméletlen és a keresztényi erkölcsiséggel szembemenő bevándorlási politikájával, és úgy véled, talán védhetnénk egy kicsit emberségesebben és célravezetőbben is az ország érdekeit? Fogadjunk, hogy személy szerint te egyedül bontanád le a határkerítést, majd az egész Közel-Keletet letelepítenéd a Kárpát-medencébe, hogy aztán fehér szűzlányokat erőszakoljanak, felrobbantsák a templomokat, levágják a keresztény papok fejét és államvallássá tegyék az iszlámot! Biztos maga Soros György képzett ki egy földalatti NGO-ban!

Zavar, hogy külpolitikánkban olyan országokkal bútorozunk össze, mint Törökország, Oroszország meg Kína, és miközben a csapból is az antikommunista narratíva, a keresztényiség, valamint a szabadság és a demokratikus értékek fontossága folyik, képesek vagyunk nyíltan kommunista, keresztényellenes, antidemokratikus működésű nagyhatalmakkal kooperálni, melyek minden lehetséges alkalommal szembemennek a fennen hangoztatott értékeinkkel? Akkor nyilván azt akarod, hogy itt is az menjen, mint a  nyugaton, ahol az Antifa felgyújtja a városokat, a BLM mozgalom tagjai fényes nappal gyilkolják a fehéreket, az egyetemeken meglincselik a konzervatív tanárokat, letiltják és tönkreteszik az ideológiailag megkifogásolható közszereplőket, titkos pedofil laborokban már az újszülötteken is nemváltó műtéteket végeznek, a vezetők tömegesen engedik be az ebolás migránsokat… és még a járványhelyzetet is rosszul kezelték! Vagy az egyik meszesgödör, vagy a másik! Csak az nem mindegy, hogy kit lőnek bele. Szóval tessék megfontolni, hogy a puska melyik végén akarsz állni! Az, hogy esetleg nem kéne árkokat ásni, láthatóan már egyik radikalizálódott oldal számára sem opció.

Itt tartunk most, 2021 júliusában, nyárvíz idején. Ne legyenek kétségeink, a Fidesz megkap majd minden felhatalmazást, amit ettől a wc-papírnak se jó kérdőívtől megkaphat, mert a formula ezért és így lett kitalálva. Nagyjából 98%-os támogatottságra tippelek. Hihetetlen meglepő eredmény lesz. Én meg gondolom feldughatom magamnak a véleményemet, a normalitásból kirugdosottak iránt érzett szolidaritásommal egyetemben. Az egyelőre még legális, legalábbis a négy fal között…

- Kitahito

Megosztás Megosztás
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése

Még több Kommentár