logo

Mértékmegőrző

Kommentár / 2015/08/30 / Szerző: Kitahito

N(y)ERegben vagyunk!

Aggodalomra semmi ok, feleim, hisz a TERV már működésbe lépett. Minden a legnagyobb rendben van, és minden a legnagyobb rendbenebb lesz! Istentől kapott szent vezérünk, kezében a lángoló karddal, az igazság N(y)ERgében ülve végre átvezet minket a nekünk megígért magyar paradicsomba. Kitartás!

Orbán Vader

Tegnap este megvilágosodtam! A média forrong, bizarrabbnál bizarrabb hírek és híresztelések kapnak szárnyra, általános fejetlenség és zavarodottság uralkodik, az emberek pedig nem tudják, mi is történik körülöttük. Viszont nagyon egyszerű a megoldás, ha valaki alaposabban megfigyeli az eseményeket, a tendenciákat, és kicsi utánagondol az ok-okozati összefüggéseknek! Gyere testvér, átfogom a vállad, és odavezetlek a minden magyarázatok tiszta vizű forrásához!

Némi internetes kutatómunkával bárki maga is leellenőrizheti a következő tényeket. Talán sokakat meglep az a kijelentés, de feltételezhető, hogy Orbán Viktor öt évvel ezelőtt elrendelte egy titkos különítmény felállítását, melynek célja a közel-keleti helyzet destabilizálása volt. Mivel nekünk sajnos nincsen tetemes mennyiségű arab kisebbségünk, így Orbán emberei kénytelenek voltak roma származású civileket beszervezni (az egyik ismerősömet is megkeresték, de végül nem találták alkalmasnak, hogy részt vegyen a programban), akik a titoktartási eskü letétele után komplex képzést kaptak a célpontul választott arab népek kultúrájából, megtanulták a nyelvet, a nemzeti himnuszt, majd rendkívül alaposan tanulmányozták a Koránt. Teljes elszigeteltségben éltek hosszú hónapokig egy Heves megyei kiképzőközpontban, elsajátítva a kézi- és lőfegyverhasználatot. A tréning befejeztével útlevelet, turbánt és kopott Adidas ruhákat kaptak, majd buszra vagy vonatra ültették őket.

„Íme, én elküldelek titeket, mint juhokat a farkasok közé: legyetek tehát okosak, mint a kígyók, és szelídek, mint a galambok.”

Célba érés után nem kellett sok idő, hogy beépüljenek a helyi iszlám fundamentalista csoportokba, és elkezdték terjeszteni az előre jól betanult üzenetet: يا واخد القرد على ماله يروحي القرد على حاله?, ami nagyjából annyit jelent, hogy “Hé srácok, nem kéne egy saját országot alapítanunk?” A beszámolókból tudjuk, milyen elkerekedett szemmel néztek a terroristák, majd a homlokukra csaptak: basszus, tényleg! És így keletkezett az ISIS, avagy Iszlám állam. (A magyar ügynökök anyagát nemzetbiztonsági okokból 90 évre titkosították, de a fájlok pár hónapja kiszivárogtak, mikor az Anonymus csoport feltörte a hazai titkosszolgálat szerverparkját. Természetesen a vezetőink és a háttérhatalmak erről is hallgatnak!) Persze ez csak az első lépcsője volt Orbán zseniális tervének. Az eszkalálódott háborúskodás és heveny népirtások elől menekülve nemsokára hatalmas tömegek indultak meg Európa felé, apokaliptikus riadalmat keltve minden fehér bőrű nyárspolgár szívében.

A szélsőjobbos hírportálok értelemszerűen vérszemet kaptak, de azért a liberálisoknak is elkezdett izzadni a tenyere. Nem olyan vonzó a tolerancia, ha a mocskos bevándorlók nemsokára a budai kávéházak előtt fognak sátorozni, ugye. Gondok lesznek itt, mondták ekkor. Így hát Középfölde népei nagy tanácskozást tartottak, és tartanak azóta is, remélve, hogy egyszer majd napirendre kerülhet a kérdés. Addig viszont hajószámra érkeznek a menekültek, és nem kellett hozzá sok idő, hogy megjelenjenek a Magyar-Szerb határon is. Orbán ekkor elterelő manőverbe kezdett: Brüsszeltől Budapestig kongatta a vészharangot, követelve a radikalizálódást, racionalizálódást, vagy legalábbis VALAMILYEN intézkedés meghozatalát. Nemzeti konzultációt tartott. Egymást érték a lokálpatrióta óriásplakátok, melyek mintha a földből nőttek volna ki a szavára. Olyan messzire ment, hogy még egy szögesdrót kerítést is felhúzatott a határra, mutatva ezzel, mennyire nem látjuk szívesen a menekülteket.

Ugyanakkor tudta, hogy a bevándorlók igazából “továbbvándorlók”, akik minden erejükkel azon vannak, hogy eljussanak az EU “szerencsésebb történelmi fejlődésű” országaiba. Mindazonáltal ez a látványos népvándorlás okot adott arra, hogy maga mellé állítsa a politikailag semleges, pártfüggetlen középosztály tagjait. A konform polgárság szeme előtt annak a rémképe lebegett, hogy rühös, ebolától fertőzött néger-zsidók erőszakolják halálra az ártatlan, tejfehér bőrű magyar leányainkat, és ez lecsapta az agyukban a biztosítékot. Vért akartak látni, vagy legalábbis felfegyverzett honvédeket, és néhány tankot. Putyinból pillanatok alatt nemzeti hőst csináltak… és részben meg is kapták, amit akartak.

„És akkor meglátják az Emberfiát eljönni a felhőben nagy hatalommal és dicsőséggel.”

De természetesen ez is csak egy állomása volt a grandiózus tervnek. Ugyanis a ‘migránsok, mikor elérnek Németországba, Franciaországba és Angliába, szükségszerűen letelepszenek, majd munkát vállalnak. Mivel olcsóbban dolgoznak, mint a helyi, magyar vendégmunkások, szépen kitúrják őket az állásaikból, akik majd kénytelenek lesznek hazajönni. Így az összes nyugat-európai magyar újra a határainkon belül lesz, melyet idő közben teljes egészében bekerítettek szögesdrót-kerítéssel. Ideális pillanat lesz, hogy Orbán újra felajánlja az országot Szűz Máriának, akit igazából egy téves fordítás miatt hívunk így, mint azt dr. dr. Bánkúti Csikós Árpád professzor is bebizonyította Magyarság, őstörténet, tévhitek című könyvében (természetesen az ellenünk ágáló hatalmak ármánykodása miatt azonnal le is került a könyvesboltok polcairól). Szűz Mária eredeti neve Kh’tais Bhrantet (archaikus ősmagyar dialektusban: Kertész Bernadett), egy ó-egyiptomi istennő, akinek a mumifikálódott holttestét a Parlament alatt meghúzódó kormányzati bunkerben őrzik egy rovásírásos aranykoporsóban.

Azért kell még egyszer felajánlani neki az országot, mert az ezer évvel ezelőtti rituálét a Szent István által alkalmazott sámánok a közéjük beépült zsidók közé beépült gyíkemberek sugalmazására direkt hibásan végezték el. Viszont Orbán, miután a Holt tengeri tekercseket sikeresen lefordíttatta, rálelt a szertartás pontos leírására. És amint sikerül elvégezni a rítust, Kh’tais istennő feléled, és jelet küld a Szíriuszra, hogy az ott lévő ősmagyar űrbirodalom mentőhajókat küldjön értünk. Ezért kell minél több magyart a Kárpát-medencébe gyűjteni, hogy amikor megérkeznek a transzportcirkálók, mindenki gyorsan fel tudjon szállni rájuk, hisz nehéz megmondani, hogy fognak reagálni a környező országok erre az eseményre. Talán még atomfegyvert is képesek lennének bevetni a békeszerető magyar űrlakók ellen…

„Ez ország fiai pedig kive(ze)ttetnek a külső sötétségre.”

Több mint ezer évet kellett várni az ideális csillag-együttállásra. Orbán Viktor tudta, hogy a magyar nép ősei egy tragikus véletlen folytán zuhantak le erre a bolygóra. Bár az űrhajó legénységének nagyja a ronccsal együtt ért földet, sokan mentőkabinokban szóródtak szét a planétán, elterjesztve magas kultúrájukat a primitív emberiség körében: piramisokat, palotákat építettek, megtanították a kínaiakat a puskapor készítésére, elterjesztették az írást, a mezőgazdaságot, és lefektették a tudományok alapjait. Sok helyen istenként vagy bölcs tanítóként tisztelték őket, így fordulhatott elő, hogy János mint Jézus, Kristóf mint Krishna, Buda mint Buddha, Mohar pedig mint Mohamed vonult be a történelembe.

Rengeteg nyelvi emlék utal földön kívüli eredetünkre, elég csak a Bércedüllőn talált vésett rézkorongokra (melyek rendeltetése máig tisztázatlan), vagy a Várdaszecső mellett nemrégiben feltárt fekete, tökéletesen szimmetrikus hexahedron érchasábra gondolni, de mondhatnám akár a balaton-felvidéki széntüzelésű szuperszámítógép maradványait is. Érdekes módon ezekről nem beszélnek a híradóban. Ahogy arról sem, hogy az Urál “hegység” valójában az Uránia csillaghajó, amit belepett az idők pora… de ez most már nem számít. Népünk már ezer éve várja a megmentőit, de közel az idő, testvéreim, nemsokára végre visszatérhetünk oda, ahová tartozunk: a csillagok közé! (…és biztos vagyok benne, hogy van valaki, aki még ezt a baromságot is képes elhinni.)

- Kitahito

Megosztás Megosztás
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése

Előző kritika:

Liz Frey blogjai

Következő kritika:

L&L Beauty

Még több Kommentár