logo

Mértékmegőrző

Kommentár / 2016/10/19 / Szerző: Kitahito

Nemzeti konzultáljunk!

Elérkezett az idő, hogy a magyar emberek végre hallathassák hangjukat, és leírhassák... mármint kiválaszthassák véleményüket jó és rossz válaszok közül. Végre egy elfogulatlan, pártatlan, manipulációtól mentes fórum, ahol nem az a kérdés, hogy mi állítjuk-e a megfelelő irányba a vezetőinket, vagy a vezetőink állítanak-e minket a megfelelő irányba, hanem... nos, nincs hanem.

Soon

Tisztelt Honfitársam!Eme sötét órában azért fordulok most Önhöz, hogy közösen megtárgyaljuk azokat a kérdéseket, melyek ma Magyarországon az embereket leginkább foglalkoztatják, és meghatározzák nemcsak az Ön, de az egész nemzetünk jövőjét. Rengeteg dolgunk van, mert rengeteg a gond. Az eddig hatalmon lévő pártok elmulasztották napirendre tűzni a magyar embereket érintő legsúlyosabb kérdéseket, és emiatt ma olyan állapotok uralkodnak, amire az elmúlt évmilliók alatt nem volt példa. Nő a munkanélküliség, csökken a rezsicsökkentés, egyre nagyobbak a böszmeségek országszerte, ŐK folyton gazdagodnak, míg Ön egyre szegényedik.
Ezt mi, a Legeslegjobbik, nem tűrhetjük. Nem nézhetjük tétlenül, hogy Ön, mint becsületes, keményen dolgozó, Isten- és törvényfélő magyar ember egyre nehezebb helyzetbe jusson, míg a ‘tudjukkik nevetve szórják el az Ön tisztes munkával megkeresett adóforintjait. Célunk, hogy Önt is bevonjuk a politikai párbeszédbe, hogy lehetősége legyen kinyilvánítani az álláspontját az Ön életét is nagyban meghatározó döntések meghozatalában. A Még Annál is Valódibb Nemzeti Konzultáció keretében Ön is részese lehet ennek a folyamatnak. A munka nagy, de tudjuk, hogy az Ön segítségével képesek leszünk véghezvinni! Álmodjon nagyot, álmodjon jobbat, mert Ön megérdemli! Igaz magyar üdvözlettel:

K.

 

1. A magyar háztartásokat tragikus mértékben megterheli az olyan mindennapi dolgok megvásárlása, mint a kenyér, a sör, és az Iphone 7. Egyetért-e Ön azzal, hogy a kormány biztosítsa ezeket Önnek és családjának?

Igen    Mikó?    Én inkább egy Playstation 4-et szeretnék!

 

2. Hazánk oktatási rendszerének színvonala az elmúlt évtizedekben drámai mértékben züllött le, és emiatt az Európai munkaerőpiacon sokkal nehezebb a megszerzett képesítést elismertetni. Ön szerint a kormánynak jobb versenylehetőségeket kéne biztosítania azoknak, akik az élet iskolájába jártak?

Nem bánok semmit    De nagy jampi vagy, öcsém!

 

3. Ön szerint a tisztes szakmunkát végző honfitársaink is megérdemlik ugyan azt a mértékű bérezést, mint a politikusok, valamint a közszférában dolgozók?

Zárcsökkentés    Egy sör nem sör!    Kömüveskelemeeeen!

 

4. Tudjuk, hogy a magyar családok 110%-a nem engedheti meg magának, hogy 20 milliós autót vásároljon. Egyetért-e Ön azzal, hogy minden magyar állampolgár megkapja a maga szolgálati Audiját?

Ízirájder

 

5. Az elmúlt évek során a kormány jelentősen csökkentette az egészségügyi rendszer számára folyósított állami támogatásokat, emiatt az egészségügyi ellátás minősége drasztikusan romlott. Egyetért-e Ön azzal, hogy a rezsicsökkentést meg kell védeni?

Prostamol Uno    A lakógyűlésen megvitatjuk    Ezek a mai fiatalok…

 

6.: Ahogy azt nyilván Ön is tudja, régen minden jobb volt. Egyetért-e Ön azzal, hogy megint olyan legyen, mint azokban a jó békebeli időkben?

Sieg Heil!    Elvtársak!    ריבית

 

7.: NEM. Ön szerint IGEN?!

Kétfarkú kutya    Pink Floyd    Orbán takaroggy!

 

8.: Magyarország jövője szempontjából kiemelkedően fontos a felnövekvő generációk megfelelő testi- és szellemi egészségének biztosítása. Egyetért-e Ön azzal, hogy legyen tánc?

Dirty Dancing Szoctám Gyurcsány angyalai

 

9.: Egy Észak-Koreai tanulmány szerint egy Bölcs Vezér kevésbé korrupt, mint a többpártrendszer. Egyetért-e Ön azzal, hogy felszámoljuk a demokráciát, és megkoronázzuk vitéz Nagybányai Horthy Miklós egyenesági leszármazottját, aki történetesen én vagyok?

Egyik párt a másik    NAGYMAGYARORSZÁG!    Camacho 4 president

 

10. Egyetért-e Ön azzal, hogy míg Ön keményen dolgozik, azok a rohadékok ott ülnek bent a meleg Parlamentben, évente egyszer felemelik a kezüket, tartózkodnak, aztán felveszik hónap végén a NAGYPÉNZT, míg Ön a villanyszámlát sem tudja befizetni, és még a legújabb Iphone-ra sem futja? Egyetért Ön azzal, hogy minden magyar honfitársunkat migránsok milliói erőszakolják meg minden nap? Egyetért Ön azzal, hogy gyermekeink külföldre vándoroljanak, és mindenféle rohadt, zsíros hajú pirézek után kelljen mosogatniuk? Egyetért Ön azzal, hogy a békésen tüntető honfitársainkat a háttérhatalom láthatatlan halálsugárral végezze ki? Egyetért Ön azzal, hogy az Alfa Centauriról jött szabadkőműves gyíkemberek uralkodjanak felettünk, és elvegyék a 17. havi nyugdíjat?

NEMHAGGYUK!    LÁZAD, LÁZAD!    Női kvóta.

- Kitahito

Megosztás Megosztás
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése

Még több Kommentár