logo

Mértékmegőrző

Kommentár / 2017/01/15 / Szerző: Kitahito

Kis magyar endlösung

Szinte már közhely, hogy mi magyarok mindig a vesztes oldalon harcolunk. Anélkül, hogy ennek ok-okozati összefüggéseit firtatnánk, el kell ismernünk, hogy van ebben némi igazság. Ám végre megtaláltuk a módját, hogyan lehet feloldani e nagy történelmi ördöglakatot. Kamuháború. Posztmodern revízió. A nemlétező harcot nem lehet elveszíteni (erre még mi sem vagyunk képesek), viszont a végtelenségig lehet folytatni, különösebb kockázat nélkül. Emellett nagyszerű kiskapu. Azokat pedig roppantul szeretjük errefelé.

Migran see

Van egy nagyszerű ötletem a migránsválság kezelésére! Forradalmi kezdeményezés, és szerintem amint lehet, meg kéne tennünk a szükséges előkészületeket. Nyakunkon a tavasz, lassan búcsút mondhatunk a mínuszoknak, és a határon megint ezrével fognak feltorlódni a menedékkérők. Nos, az lenne a javaslatom a Nemzeti Együttműködés Rendszerének, hogy üzenjünk hadat Romániának. Egyenesítsük a kaszákat, vegyük elő a háromszor varrott szárú csizmákat a szekrényből! Az összes hadra fogható férfit és nőt fegyverezzünk fel! Ha kell, a gyerekeket és az időseket is. Minden erőnkkel keletnek kell feszülnünk! Előre Nagybánya felé, foglaljuk vissza Kolozsvárt, hogy nyáron már Székelyudvarhelyen és Csíkszeredán borozhassunk a rég nem látott földijeinkkel! Hogy miért jó ez nekünk? Egyrészt ugye elkezdhetjük átültetni sokat hangoztatott revíziós elképzeléseinket a szájtépés elvi síkjáról a gyakorlatba. Mint tudjuk, minden igaz magyar ember szívügye, hogy visszafoglaljuk ezeréves országunkat, melyet ugye a gonosz, összeesküvő, pajeszos szíriuszi gyíkemberek elraboltak tőlünk. Ideje már megtenni a szükséges lépéseket. Nagy-Magyarország mennyország, csonka Magyarország kurva ország, ismerjük. Amúgy is régen háborúztunk már, és a mi hagyományőrzésre hajló, ‘trianonsérült, sírva vigadós néplelkünk igényli azokat a részegen üvölthető katonadalokat, a repkedő repeszeket és a leszakadt végtagokat. Szóval igazán időszerű lenne már meghalni őseink dicsőségére. De valójában szükségtelen TÉNYLEGESEN háborúzni. Mert igazából senki sem akar meghalni az őseink dicsőségére.

„Harsanjon fel újra a vad csata szó! Ó,ó, hej-hó, hej-hó, hej-hó!”

A fiktív háborúnak is megvannak a maga előnyei. Területeket aligha tudnánk visszaszerezni vele, ugyanakkor hivatalosan is hadban állnánk, tehát elvileg elveszítenénk a “biztonságos ország” nemzetközi besorolást. Így nem lehetne a migránsokat visszatelepíteni hozzánk, vagy ha mégis, hát úgyis lövöldözünk össze-vissza, nem vehetik zokon, ha véletlenül… nos, legéppuskázunk néhány ezer bevándorlót, nem igaz? Biztos vagyok benne, hogy kommentelőkből és radikális fórumtrollokból lehetne jelentkezőket verbuválni, ők már úgyis kiirtották szóban a fél Közel-Keletet. Mivel van rá némi esély, hogy a kanapén szocializálódott vitézeink kurucos offenzíváját már a határnál rövidre zárja a román politia, a revízió köntöséből előléphet a valódi honvédelmi törekvésünk tündöklő turulmadara. A legideálisabb nyilván az lenne, ha minden Uniós tagállam hadat üzenne egymásnak, így joggal deportálhatnánk a menekülteket Tunéziába, Algériában vagy Törökországba. Persze ez egy idő után oda vezetne, hogy minden állam kamuháborút vívna egymással, a migránsokat meg kizsuppolnánk a nemzetközi vizekre, az Antarktiszra, vagy a Holdra, de persze ilyen mérvű nemzetközi összefogásra nem lehet számítani, tekintve, hogy a willkommenskultur agyhalott követői még mindig nem látnak messzebbre a saját demagóg PC ábrándjaiknál. Nem lesz ennek jó vége…

A harmadik világháborút nem atomfegyverekkel, hanem színészekkel, statisztákkal, díszletekkel és CGI effektekkel fogják vívni. Valahogy úgy, ahogy az Amikor a farok csóválja c. filmben is láthattuk. Egy puskalövésnek sem kell eldördülnie, senkinek sem kell meghalnia. Folyamatos, konstans küzdelem, a külső-belső (vagy ha így világosabb: a koponyán kívüli és a koponyán belüli) ellenség ellen: tegnap Óceánia az ellenlábasunk volt, ma ők a szövetségeseink, miközben Ahmed, a fiktív arab karikatúra-terrorista főműsoridőben késeli és/vagy erőszakolja az ártatlan hajadonjainkat, szabotálja a védműveinket, és ordas fundamentalista propagandával mérgezi legjobb fiataljaink elméjét. Sőt, pokolba Óceániával és Ahmeddel! Idegen inváziós csapatok, a látogatók ellen harcolunk! Emberbőrbe bújt gyíkemberekkel, akik átveszik a vezetőink helyét, és lassan elorozzák e szép, madárfüttyös mezőkkel és vadregényes erdőkkel díszes vidéket.

„Hol lehetne ennél dúsabb Ennél szebb a táj? És ameddig a szem ellát Virul a határ.”

Sajnos az új honfoglalók kívül-belül tökéletesen embernek néznek ki, hála a miénknél sokkal fejlettebb génmanipulációs technológiájuknak, de senkinek se legyen kétsége: a gyíkemberek köztünk járnak! Ők lopják el a rezsicsökkentést, ők nyomják le a GDP-t, ők inflálják el a jó magyar forintot, miattuk repedeznek föl az autópályák, miattuk rozsdásodik a Margit-híd, ők tehetnek a globális felmelegedésről, a légszennyezésről, és az egyre vékonyodó ózonrétegről! Nyugat-Európában már átvették a hatalmat! Ismét csak mi, magyarok, az Isten által kiválasztott nép állhatjuk útjukat! Orbán Viktor miniszterelnök úr, kérem vegye fontolóra a dolgot! Dicső harcunk a pirézbérenc, brüsszeli homoszexuális gyíkemberek ellen elérkezett arra a pontra, hogy radikális lépésekre kell szánnunk magunkat, és nekünk most egy igazi államférfi kell, aki hadba vezethet minket a világ ellen!

- Kitahito

Megosztás Megosztás
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése

Előző kritika:

WataMote

Következő kritika:

Hooligans: Féle...

Még több Kommentár