logo

Mértékmegőrző

Kommentár / 2017/06/10 / Szerző: Kitahito

Gój motorozás kezdőknek

Kellemes délutáni látogatás a Gój Motoros Egyesület honlapján, hogy felderítsük, miben áll a nemzetért kétkerekű járművön gurulás hazafias aktusa. Lehet a végén én is kedvet kapok, és elkezdek revíziós célzattal zuhanyozni, a magyarság felemelkedéséért sörözni, vagy a keresztény értékrend védelmében kutyát sétáltatni. Ki tudja, mivel kenyerezzük le a Magyarok Istenét, ugye.

Gój robogós

Pár nappal ezelőtt teljesen direkt elkeveredtem a Gój Motoros Egyesület weblapjára, és voltam olyan merész, hogy tüzetesen körülnézzek, hátha rájövök, mi fán terem a nemzeti motorozás. Ki tudja, talán engem is megcsap a benzingőzös életérzés! Motorom van, tudtommal nem vagyok zsidó, let’s go! Szóval a leglogikusabb lépésnek az tűnt, hogy a bemutatkozással kezdem… és gyakorlatilag le is ragadtam annál. Engedtessék meg hát, hogy értekezzek az itt olvasható szövegről, mely a szövetség szellemiségét hivatott összefoglalni. Ezt minden jelentkezőnek el kell fogadnia, ha a Gój Motorosok színeiben kíván halott dinoszauruszokat szén-dioxiddá égetni a hazáért. Vizsgáljuk meg tehát tételesen azokat a szabálypontokat:

1. Az alapítói okiratunk elismerése, a vezetőség és a tagság maximális támogatása!“: Teljesen egyértelmű és korrekt kérés. Ha nem fogadod el a fundamentumot, hogyan építs rá erős, büszke falakat? Bár az alapító okiratot nem volt szerencsém elolvasni, de feltételezem, az jelenti a ‘korcsmagyarok kiszűrésének első védvonalát, tehát ha vagy olyan botor, és nem fogadod el a benne foglaltakat, gyakorlatilag már a belépés előtt kizárattad magad a klubból. Ami a vezetőség támogatását illeti, ezzel sem tudok vitatkozni. A kulcsszó itt természetesen a maximális. Mi van akkor például, hogy ha valamelyik prominens motoros személy nem tudja fizetni a lakáshitel utáni törlesztőrészletet, vagy ami még rosszabb, megszomjazik? Ki fog elmenni vásárolni? Meg persze mit? Egy felelősségteljes tag nem venne sört, egyrészt mert az a nemzetgyilkos labancok undorító lőréje, másrészt mert alkoholos ital, és nem lenne jó, ha a vezérkart elkaszálnák egy szondáztatás során. Alkoholmentes sört ugye a kocsmabölcselet szerint csak a buzik isznak, tudjuk, tehát marad a jó magyar tej! És ha már ott vagy a boltban, nem árt egy kis rágcsálnivalót is venni, ki tudja, lehet, hogy a vezetőség be kívánja lőni az ősmagyar mesteremberek által gyártott lejátszóba az egyesület DVD kiadványát, akkor pedig kell a snack! Még szerencse, hogy már van a piacon jó magyar Pörc is, az igazi nemzeti nassolnivaló, ami elfogadható alternatíva a kommunista ropi és a zsidó háttérhatalom által pénzelt, egészségtelen Lays chips között.

2. Pontosság, fegyelmezettség és a csapatban való motorozás szabályainak betartása! 3. Az írott és az íratlan motoros törvények szigorú betartása!“: Megint csak azt kell mondanom, hogy teljes mértékig egyet tudok érteni! Milyen motoros gój az olyan, aki motorozás közben meghúzza a klubtársa szakállát, vagy véletlenül belehamuzik valamelyik barátja szájába? Az ilyesmi nem való! Ugyanígy, nem tanácsos Marx Tőkéjének hangoskönyv változatát sem hallgatni motorozás közben, vagy elmerülni a Tóra tekercsek tanulmányozásában. Azért legyen egy nívó, kérem! Pontosan és fegyelmezetten kell motorozni, különben hogy lesz itt revízió? Az írott motoros szabály ugye a KRESZ, azt nem árt betartani, mert a végén még megbírságolnak a ‘korcsmagyarok. Na de milyen íratlan szabályokról lehet itt szó? Értelemszerűen nincsenek leírva, így csak találgatni tudok: kötelező motoronként minimum 10 Trianon-ellenes matrica? Ne gúnyolódj a barátodon, engedd előre az idős és a női motorosokat a menetoszlopban? Ha szellentened kell, akkor csináld nagyon csendben, vagy maradj le legalább 5 méterrel? Tudjuk jól, vannak azok a balliberális zsidó motorosok, akik nem tartják be a csapatban való motorozás szabályait, velük rendszeresen össze szoktak találkozni a Gój motorosok, gonosz pillantásokat váltanak, vicsorognak, rázzák az ökleiket és a menóráikat egymás felé, majd egyik csapat erre, a másik arra. Látjuk, itt gyakorlatilag két elementáris erő csap össze: a Soros-ügynökök a cionista járgányaikon folyamatosan zsugorítják a mi kis árva hazánkat, de szerencsére itt vannak nekünk a Gój Motorosok, akik hasonló (de inkább nagyobb) ellenerőt képeznek, és kifelé feszítik a határokat, egészen addig, míg szép lassan újra Nagy-Magyarország lesz! Segítsünk nekik! Alapítsuk meg a gój árufeltöltők klubját, szülessen meg a ‘nemcigány kocogók szövetsége! Persze lehet, hogy még így is kevesen leszünk, hisz a magyar földet rengeteg gonosz, ordas hatalom próbálja elpusztítani (vagy elorozni), de a kataklizmikus végharcban végül segítségünkre sietnek az anti-piréz bérszámfejtők, és így talán, TALÁN győzelmet aratunk!

4. Demokrácia addig van nálunk, amíg döntés meg nem születik, onnantól mindenki köteles azt betartania, akár tetszik, akár nem!“: Jó látni, hogy a Gój Motorosoknak sikerült elsajátítaniuk a demokrácia alapgondolatát, és megértették, hogy az nem egy konstans, élethosszig tartó szavazást jelent. Mert ugye milyen demokrácia lenne az, ahol a kisebbségbe szorulóknak nem kéne betartaniuk a megszületett határozatot? Persze becsülnünk kell ezt a felismerést, hisz látjuk, az Egyesült Államokban például tömegek vonulnak utcára, azt skandálva, hogy Donald Trump nem az ő elnökük, holott pedig (és ez talán meglepő lesz egyesek számára) az. Valami ilyesmiről szólna a demokrácia, mely a többség akaratát kvázi rákényszeríti a kisebbségre. Ez nyilván kellemetlen, amikor te szorulsz defenzívába, de az egy ember egy szavazat rendszere alapján nincs olyan, hogy tízezer tüntető lemondásra kényszerít egy törvényesen megválasztott és hatalmát legitim módon gyakorló vezetőt, bármennyire is fájdalmas ezt beismerni, de a demokráciában sajnos a durcás veszteseknek le kell nyelniük a keserűségüket, és megtalálni a módját, hogy a rendszeren belül, vagy akár a rendszer megváltoztatásával juttassák érvényre nézeteiket. Visszakanyarodva a Gój Motorosokra, ha egy szavazás során azok kerülnek többségbe, akik rózsaszín köntösben és nyuszis papucsban akarnak a hazáért motorozni, akkor nincs apelláta, kénytelenek lesztek stílust váltani!

5. Nincs egyéni akció, nem kedveljük a sértődős személyeket, csak azokat, akik csapatban tudnak gondolkozni! Erre van a túravezető!“: Ez némiképp kapcsolódik az előző ponthoz. Ismét egy teljesen jogos kérés: -Hunorka, értjük, hogy te nagyon szeretnéd Jászapátit körülmotorozni, hogy a zajszennyezéssel elkergesd onnan az orkokat, de ma a Dohány utcai zsinagóga előtt fogunk körözni! Esetleg majd jövő héten, figyelj Hunorka ne kezdj el nekem itt hisztizni baszod, mit szólnak a járókelők?! Ülj fel a rohadt motorodra, és gyere utánunk, különben egy hónapig te fogod sikálni az ‘ötvenhatosok emlékművét a Kerepesi temetőben!

Egységben az erő, na! A ‘korcsmagyarok, zsidók és a cigányok minden sarkon ott állnak, és várják, hogy legyilkoljanak, nem lehet itt szétszéledni! A végén még lecsapnak, és szégyent hozol az egyesületre! Vagy lecsapsz valakit, és szégyent hozol az egyesületre! Ne feledjük, hogy a Gój Motorosok egy szabad, büszke, nagy és legfőképp magyar Magyarországért motoroznak. Ki-ki a maga módján küzd az igazságtalanság ellen: van, aki könyvet ír, mások partizánnak állnak, megint mások nagykövetségek elé vonulnak tüntetni, jogvédő szervezeteket alapítanak, vagy dühös kommenteket írnak Youtube-on a Kárpátia számok alá, és igen, akadnak, akik motoroznak. Azt hihetnéd, hogy a nemzsidóságod kinyilatkoztatásával és motorozással önmagában még semmit sem lehet elérni, de ez teljesen téves, ostoba, magyarellenes gondolkodás, hiszen akárcsak egy fotelforradalmár, az igazi hazafi is kész bármikor százezer nemzetárulót és ‘korcsmagyart beáldozni a hon oltárán, de addig is benzingőzt eregetve rója az utakat vasparipáján, hogy formában tartsa a testét a végső harcra. Meg persze hogy munkát adjon a növényvilágnak a kibocsájtott szén-dioxiddal, hisz tudjuk: a tétlen kéz (és ág) az ördög játékszere! Még a végén belelapozol a Talmudba, vagy buzi leszel, és egy homoszexuális tölgyfánál elképzelni sem lehet borzalmasabbat! Talán csak egy pajeszos muskátlit.

6. Ezen szigorú szabályok a biztonságunk érdekében születtek 1991-ben!“: A „MIT VÁRUNK EL AZOKTÓL, AKI GÓJ MOTOROS TAG KÍVÁN LENNI“-szellemiségében a nyelvtanilag is korrekt egyesület elvárja tőled, hogy… egészen pontosan mit is? Hogy tudomásul vedd a szabályok ’91-es keletkezését, melyben írásba foglalják a biztonságos közös motorozás írott és íratlan szabályait? Amennyiben ezt nem fogadod el, akkor te metafizikailag kérdőjelezed meg a Gój Motorosok létezését, hiszen ha az 1991-es szabályok nincsenek, akkor nincsenek Gój Motorosok sem, akik ezek köré a szabályok köré szerveződtek. Tehát az egész csak Dzsuang-Dszi álma: elképzelte ezeket a motorosokat, és egy ponton már nem tudta eldönteni, hogy ő álmodja-e a Gój Motorosokat, vagy a Gój Motorosok álmodják-e őt. Persze mivel Dzsuang-Dszi egyértelműen zsidó volt (vagy legalábbis ‘korcsmagyar), a válasz nem is kérdéses, hanem válaszos, tehát teljesen nyilvánvaló, és akinek nem tetszik, az vagy nem léphet be az egyesületbe, vagy demokratikusan leszavazzák, vagy pedig elmegy a boltba tejért és chipsért Mészáros Istvánnak!

7. Colorunk szent és sérthetetlen számunkra, tehát nem hozhat rá szégyent senki!“: Itt teljesen egyértelműen a bőrszínről beszélünk, csak hát ezt jogi szempontból problematikus lenne nyíltan felvállalni. Mi az üzenet? Fehér bőrű, ‘nemzsidó nemzetvédők vagyunk, ha közénk lépsz, ne viselkedj ‘korcsmagyarként? Has be, mellkas ki, bőrdzseki? Vagy arról van szó, hogy nem LEHETSÉGES szégyent hozni a bőrszínre? Rendben, ha számotokra a pigmentsejtek által termelt melanin szent és sérthetetlen, örülünk neki, örüljetek neki ti is, de amennyiben senki sem hozhat rá szégyent, mert az lepereg a szentséges és sérthetetlen bőrötökről, akkor miért kell ezt külön belefoglalni a szellemiségbe? Attól lesz a color szent és sérthetetlen, hogy a Magunkról menüpont alatt erre felhívjátok a figyelmet? Mert ebben az esetben a gonosz gyíkember háttérhatalom nagyon könnyen deszakralizálhatja a colort, elég csak leradíroznia az internetről a honlapot, és a Gój Motorosok máris felborulnak, lehorzsolva a fenséges fehér bőrüket. Persze nem árt, ha erre a hatalmas árjaságra ők maguk sem hoznak szégyent, de hát hogy is lehetne szégyent hozni a felsőbbrendű fehér fajra egy kis motorozással, nem igaz? Ahhoz csinálni kéne valamit, és a felvonulás meg a motorok bőgetése még nem igazán üti át a hazáért való aktív cselekvés kartonfalát. Ilyen alapon jöhet a ‘nemzsidó kutyasétáltatás, a konzervatív keresztény buszmegállóban való várakozás, és persze a pénztárnál való sorban állás, Jézus urunk dicsőségére! Miért is ne?
(Álnaivitást félretéve, tudatában vagyok, hogy a color afféle bandacímer. Talán kicsit ambiciózus dolog lefoglalni a Nagy-Magyarország kontúrt, még akkor is, ha tettetek a belsejébe egy matyóhímzéses csodaszarvas-motorról ingujjból nyilazó ősmagyart. Akárhogy is, ez tényleg olyasmi, amire nem kéne szégyent hozni…)

8. Zárt alakzatban motorozunk és együtt előzünk és dobban a szívünk a Hazánkért!“: … és együtt nézzük a híradót, és együtt fizetjük be a villanyszámlát, és együtt fonunk a hajunkba wanderbaumot, és együtt mossuk ki az izzadtságszagú bőrmellényeket…stb. A gój sárkányrepülő-eregetők, nemzeti érzelmű BKV ellenőrök, és a ‘nemzsidó tornatanárok mellett itt az igazi a magyar erő, mely értünk tevékenykedik! Ezek az emberek minden nap, sőt, éjt nappallá téve motoroznak azért, hogy mi nekünk egy jobb, erősebb és magyarabb hazát teremtsenek! Ők megteszik, amire mi, lusta birkák képtelenek vagyunk! Meghozzák a zárt alakzatban össze-vissza motorozás és együtt előzés áldozatát a kedvünkért! Értünk, mindannyiunkért (plusz-mínusz pár százezer ‘korcsmagyar)! Érted is, kedves olvasó, ki most a kényelmes kanapédon ülve rovod e sorokat, a te válladról is leveszik a nemzetért való motorozás terhét, felmásznak a haza kollektív keresztjének a nyergébe, és elgurulnak rajta a naplementébe, mert ők IGAZI MAGYAROK, nem olyan csökevényes, lusta véderőbomlasztók, mint mi, akik csak tespedünk, önként belehajtva fejünket a motoros zsidó gyíkemberek rabigájába, míg ők, a hősök, a nemzetmentő fajmagyarok, ők kiállnak, és megvívják ezt a csatát, értünk is, hálátlanokért, akik nyálkás balliberális pirézbérenc okoskodásunkkal legszívesebben lerángatnánk őket a motorjaikról, de ők erősen kapaszkodnak, és nem hagyják! Nézzetek magatokra, hazaáruló testvéreim! Nemhogy nem motoroztok az országért, de még csak nem is bicikliztek érte! Pedig mennyivel jobb világ lenne itt, ha mindenki legalább egy kicsit, csak pár kilométert… de nem. Még gyalogolni is büdös. A Gójok mellett talán csak a Nemzeti vágta, meg persze Budaházy György a reménységünk, aki a hazáért Molotov-koktélozza a melegbárokat. Ők a végváraink és végvári vitézeink, bennük él majd tovább a nemzet, míg mi itt, a hanyatló, bűnös nyugat romjain transznemű migránssá operáljuk, megrontjuk és felzabáljuk egymást! De nem baj, valójában nem is kár értünk. Az IGAZI MAGYARSÁG élt, él, és élni fog! Eljön még az idő, a felemelkedés napja, az aranykor, és akkor a Gój Motorosok, magasan a Kárpátok ormain letámasztott motorral, vad szélben lobogó szakállal, messzibe révedő tekintettel végre megpihenhetnek…

Nem tudom megérteni, miért szúrja a Gój Motorosok egyesületének léte a baloldali média szemét. Majd ha mondjuk elkezdenek migránsokat verni (és meggyőződésem, hogy soha nem fognak), akkor jogosan támadhatják őket. Kár lenne elhazudni az igazságot: a Gój motorosok nem zavarnak sok vizet. Ártalmatlanok, mint a nagyon hangosan ugató tacskó. Egy egészséges demokrácia el kell, hogy bírja őket. Szélsőséges nézetek és egyesületi név ide vagy oda, mióta Somló Tamást felvették mutatóba, nem igazán lehet őket antiszemitizmussal vádolni, annak ellenére, hogy a tagsága nem vall túlzott következetességre. De nálam pont itt dől el a dolog.

- Kitahito

Megosztás Megosztás
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése

Előző kritika:

A völgy dala

Következő kritika:

Túl a barátságon

Még több Kommentár