logo

Mértékmegőrző

Kommentár / 2016/06/10 / Szerző: Kitahito

A cuckold őszintétlen rasszizmusa

Már jó ideje foglalkoztat a pornográfiának egy mostanában látványosan elterjedt típusa, így hát dacolva a tabuval, miszerint ilyen dolgokról egyszerűen nem illik beszélni, ezúton kimerészkedek a civilizáció őrlámpáinak fényén kívüli kietlen pusztaságba, hogy megvizsgáljam, mily gyom verte fel e senkiföldjét! Szó van-e itt rasszizmusról, és ha igen, mégis kinek a kárára történik mindez? Az ösvény a legkülönfélébb testnedvektől iszamos, a Hold fénye ragacsos ondócseppekként nyalja végig a fekete-fehér mezőket, szóval húzzunk gumi... csizmát, és induljunk útnak.

Racist porn

Boncolgassunk egy kissé… szokatlan témát: rasszizmus a pornóban. És nem csak valami softos kis sztereotípia puffogtatásra gondolok, hanem kőkemény rasszizmusra, ami láthatólag senkit sem zavar. Illetve valószínűleg pár embert zavar, de nem beszélnek róla. Ugyanis ha a pornóról beszélsz, olyan mélységeiben, hogy érdemi véleményt tudj alkotni a tendenciákról, akkor te is bemocskolódsz, beszennyez az erkölcstelenség. Ha a pornóról beszélsz, akkor nem élhetsz olyan üres társalgási elhárító mechanizmusokkal, hogy “egy barátomtól hallottam”, vagy “olvastam valahol egy cikkben”. Az elfogadott társadalmi konvenció szerint van egy ember valahol, aki néz pornót, ő az ősforrás, tőle hallja mindenki az információkat.

Persze az illető végtelenül gusztustalan, elfajzott csökevény, amolyan korcs, aki egy sötét pincehelyiségben maszturbál pedofil meg snuff videókra, és miután befejezte, egy ondófoltos guminő mellett hajtja álomra a fejét valami húgyszagú heverőn. Szóval ha a pornót szádra veszed, ezzel a fiktív, perverz véglénnyel vállalsz sorsközösséget, és ‘összepornózódsz. De az igazság az (és erre nyilván rá lehet jönni egy minimális utánagondolással), hogy a pornóipar nem virágozna ennyire egy irtózatos méretű kereslet hiányában. Sokan, mondhatni kínosan sokan fordulnak ehhez a módszerhez, hogy megtámogassák a képzeletüket, és ezzel nincs is semmi baj. Önmagában az interracial is rendben van. A rasszista pornó viszont… na az már teljesen más kérdés.

„That’s it, keep rubbing my cock in front of his face! Look at this cocksucker, allowing this shit, won’t you. And my fucking black dick in front of your fucking mouth. Now you wanna suck it, don’t you?”

Miről is van szó? Adott egy boldog pár, házasok, vagy csak simán együtt vannak. A férfi átlagos kinézetű, jól szituált alak. Van munkája, igényesen öltözködik, kiegyensúlyozott, tehát tökéletes party, már az általános megítélés szerint. A nő nem éteri szépség, de minden esetben hetes fölött van egy tízes skálán, és látszólag ő is boldog, harmonikus. Mindketten fehérek egyébként. A (férfi) néző tehát azt gondolhatja, hogy a pasas megfogta az Isten lábát. Viszont van a háttérben egy komoly hiány, egy láthatatlan deficit, ami a rövid bevezető után nyilvánvalóvá válik, és feltűnik az igazi hím, a csődör, a fekete don Juan, hogy betöltse, kitöltse és kielégítse azt. Nadrágjában egy alkar méretű hímtag dagad, és a nő már attól a pillanattól kezdve, hogy a ‘dingó a szobába lép, megdelejeződik annak állatiasan férfias feromonjaitól.

Itt lezajlik egy nagyon rövid alibi párbeszéd, amit akár el is mulaszthatunk, ha beleugratunk a videóba. Az óvatlan néző ilyenkor a nőt már térdepelve találja, szájában egy akkora fekete lőccsel, amit akár fegyverként is lehetne használni egy italbolt kirablása során. A felszarvazott fehér férfi ámul-bámul, majd azért kissé szégyenkezve csak letolja a gatyáját ő is, hogy bébi kukorica méretű péniszét rángatva figyelje, ahogy a barátnőjét/feleségét rommá dugják. Ha szerencséje van, akkor a “csatlakozási pontokhoz” közel hajolva a néger talán őt is arcon pofozza a dorongjával, ezzel a homoerotikus gesztussal is érzékeltetve a dominanciáját. A csaj meg boldog, extázisban van, másodpercenként élvez akkorákat, mint egész életében soha, és láthatólag tökéletesen be van töltve a buta kétbites női létezésének a célja.

Ez a forgatókönyv számtalan, kreatívabbnál kreatívabb köntösbe bújtatva elkészült, de mindig ugyan az a felállás: a fehér nyárspolgárt felszarvazza a fekete thug, aki egy rúd Pick szalámit hord a lába között. A nőstény lehet akárki: erős, független nő, háztartásbeli, a fehér ‘fószer lánya… teljesen mindegy, mert két mondat után úgyis azzal lesz elfoglalva, hogy a makkon túl is a szájába erőszakolja az ében lovagja nemi szervét. A “burkolt” (de gyakran ki is mondott) üzenet az, hogy a fekete férfiak felsőbbrendűek, és teljesen mindegy, hogy mennyire vagy sikeres, mennyire vagy gazdag, mert a téged reprezentáló okosan castingolt fehér férfi pénisze mindig kisebb lesz, mint a széjjel botoxozott lőcsű kirakatnégereknek.

Valójában te csak abban a játszmában vagy dobogós, amiben az afrikai nem vesz részt, mert onnantól kezdve, hogy ő is ringbe száll, te már csak a kispadról figyelhetsz. Az élet és a mindenség lényegét ezek a filmek abból vezetik le, hogy mennyire hosszú a farkad. Olyan, mint egy mérőszalag, a lényed értékmérője. Teljesen mindegy, ha már funkcionálisan előnytelen, obszcén méretű rúd, és csak olyan messziről tudsz vele közösülni, hogy az már egyes embereknél távkapcsolatnak minősül, az a fontos, hogy nagy legyen, és vastag legyen. De még a legnagyobb és legvastagabb fehér pénisz sem ér semmit, mert nem fekete. A szín minőségi különbséget jelent. És ez kulcsfontosságú a rasszista cuckold megértésében.

„You like that baby? You like me training this fucking cuck over here? Yeah?”

Amikor először láttam ilyen pornót, felháborított, hogy mennyire direkt módon fehérellenesek és kirekesztőek ezek a videók. Ideológiát kerestem mögöttük, olyan nézetrendszert, mely felül akarja írni az általunk elfogadott humanizmust, vagy legalább ellenpontozni akarná a feketék elleni vélt vagy valós diszkriminációt. El akartam hinni, hogy ez nyílt, őszinte rasszizmus, valami ostoba black-supremacy áramlat, ami mindent a potenciának, a csődör-kultusznak és a baszás-megbaszódás domináns-recesszív kettősségének rendel alá. Időnként én is naiv vagyok, reménykedek na! Legyen bármilyen silány, én keresem a valódi tartalmat a kiüresedett és elérvénytelenedett XXI. században is. Mindegy. Aztán továbbgondoltam a dolgot, és azt feltételeztem, ez amolyan csökött vezeklése az amerikaiaknak a rabszolgaság miatt, és be kell vallanom, ennek is része lehet a dologban. Az utóbbi időben viszont megállapodtam annál az álláspontnál, hogy ezek a filmek a kisebbségi komplexusos fehér férfiaknak készültek. Akik élvezettel merülnek el abban a mazochista fantáziában, hogy a feleségüket, barátnőjüket nagydarab, fekete majomemberek kefélik szét. És nem véletlenül használtam a majomember szót. Mert az aktus pszichológiája, hogy a gyönyörű, kifinomult fehér nőket alsóbbrendű feketéknek kell ribanccá kúrnia.

Nem kutyáknak, meg lovaknak, mert annyira elvetemültek azért nem vagyunk, de valami hasonlóan állatiasnak. A felszínen a fehér férfiak ellen irányul a rasszizmus, de ez csak álca, egy keret, aminek az a célja, hogy beleilleszkedjen a fehér, hím nyárspolgárok (vagyis a célközönség) csendes, lappangó rasszizmusának foglalatába. A pornó által életre hívott fantáziaképnek és a néző belső világának kölcsönhatásba kell lépnie kell egymással, csak így működhet a dolog. A rasszista pornó ideális fogyasztója lényegében mindenkit lenéz: a nőket ösztönlénnyé és tenyészkancává degradálja, a feketéket benga, bandázó majomemberekké, saját magát pedig egy ‘puhapöcsű nyápiccá. Csak egyetlen dolgot tisztel, és magasztal az egekig, ez pedig a tabudöntögetés. Teljesen mindegy, hogy ki hág meg kit, mert az aktus végső soron csak eszköz a hatalmi pozíciók demonstrálásához, melyben nem a nők lealacsonyítása, nem a feketék felmagasztalása, hanem a saját státuszának gyöngítése a cél.

„Open your mouth and say it white boy: that’s a big ass nigger dick!”

A nyárspolgár arra vágyik, hogy történjen végre valami. Hogy jöjjön el a világégés. Hogy az ő szemei előtt pusztuljon el a komplett fehér faj, ott omoljon össze az egész rohadt nyugati civilizáció a hálószobájában, hogy miközben AIDS-es néger stricik erőszakolják meg a barely legal kislányát, apuci szeme fényét, ő térdre omolva az egekbe üvölthesse: MIÉRT HAGYTÁL EL ENGEM, URAM?! Mert az epikus orgazmushoz epikus felvezetés kell. És tudjátok, mi az ironikus az egészben? Teljesen biztos vagyok benne, hogy pár ritka kivételtől eltekintve a fekete pornószínészek és az idióta filmjeik mögött fehér producerek állnak, akik hülyére keresik magukat ezeken a filmeken. És hogy mi a tanulság? Az sajnos nincs. Vagy ha van is, én nem tudom mi az. De ha nagyon akartok egyet, hát tessék: teljesen mindegy, hogy pisztolyt vagy kést viszel-e a késharcba, a győztes mindig az lesz, aki a fegyvereket gyártja. Meg a vazelint…

- Kitahito

Megosztás Megosztás
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése

Előző kritika:

Támadás a Fehér...

Következő kritika:

Anomalisa

Még több Kommentár