logo

Mértékmegőrző

Kommentár / 2015/06/12 / Szerző: Kitahito

Büszkeség és Baunkóság

Bár a tevének könnyebb átmennie a tű fogán, mint a celebnek bejutnia a VVirtuális mennyországba, azért csigaként, bikiniben még végigmászhat a penge élén. Borzalom, a borzalom...

VV Szégyen

Értő figyelmünket fordítsuk most a Blikk felé, mely mindig nagy erőkkel igyekszik azon, hogy a civilizációnkat lealjasítsa, és közelebb rugdossa a szakadék széléhez. Mert melyik másik portál publikálna egy ilyen esete… oh bocsánat, a Velvet, Life.hu, 24.hu, Starity, Bors, Sztárvilág. Én kérek elnézést. Ős, buja földön dudva, muhar. Szóval Rózsa Sándor a lovát ugratja, a celebvilág végterméke pedig… nos. Napi bulvárhírünk: VV Éva a mellét napoztatja – Fotó.

Örülhetünk annak, hogy tombol a nyár, az óriási hőségben VV Éva is neki vetkőzött. A Való Világ egykori botrányhősnője bikiniben mutatta meg formás keblét. Éva Érden egy gyönyörű ház udvarán egy napozóágyon szelfizett egyik barátjával. A szőkeség sosem volt szégyenlős, most is büszkén domborít formás idomaival.

Nemcsak a levegő, hanem VV Éva képe is forró (Fotó: facebook)

A kép a rajongói tetszését is elnyerte, a hozzászólok szinte kivétel nélkül Éva mellét dicsérték. Nem lennénk meglepve, ha a BeleValó műsorvezetője a hét végén is újabb bikinis fotókat tenne közzé közösségi oldalán, hiszen a kánikula tombol. A meteorológusok 33 Celsius fokot jósoltak szombatra és vasárnapra is.

Nyilvánvalóan nem most szembesülök azzal a jelenséggel, hogy ezek a kultúrcsőd médiaorgánumok ilyen klánnévvel fémjelzik egykori áldozataikat. Gondolom mindenki ismeri az online mmo játékokban azt a rendszert, melyben a játékosok kis csoportosulásokat alkothatnak a közös játék élvezetesebbé tételére. Az alapító választ egy hangzatos nevet, majd pedig egy pár karakteres rövidítést, mely aztán a játékosok nickneve előtt vagy alatt fog szerepelni. Ehhez hasonló ez a VV-dolog is. Mint kutyára a nyakörvet, úgy aggatják ezekre a szerencsétlen primitív figurákra a hamis összetartozás stigmáját. Tessék büszkének lenni az emberalattiságra, és úgy viselni, mint egy kitüntetést! Baukó Éva, aki volt szerencsés megmártózni ennek a civilizációs minimumokat nevetve sutba dobó műsornak a pangóvizében, örökre meg lesz bélyegezve, mert mint ahogy a Tizenhat tonna című dal is mondja: „a lelkem a vállalatot illeti meg!“. Na nem mintha egy ilyen véglénynek túl sok lenne, amit a közszolgálati televíziók szociopata producerei elbitorolhatnának tőle és ahogy látjuk, jellemzően azt is inkább önként adja, és asszisztál a saját kiprostituálásában.

„Kipakolta hatalmas mellét Baukó Éva!”

Abba már bele se menjünk, hogy mekkora pofátlanság egy olyan műsort Való Világnak (vagy BeleValóVilágnak…) nevezni, melynek az ég világon semmi köze sincs a valósághoz, és az entertainment nagy részét ordenáré poénkodás, visongás, gyépéharc, párzás, pózolás és pöcslengetés teszi ki. Itt van ez az Éva, aki önjelölt sztárként a korszellemhez híven szabad akaratából ossza meg magáról az intimebbnél intimebb képeket a facebookon. Ebben még nem is lenne semmi rendkívüli. Említésre sem méltatnám, hisz megszoktuk már az ilyesmit. Na de miképp eshet meg az, hogy egy ilyen amorális papucsállatka közösségi oldalon tanúsított magatartása HÍR legyen?! Mert azt még el tudom fogadni, hogy a 5 Seconds of Summer gitárosának meggyulladt feje, vagy Kis Grófo rajoskodása hír értékű az olyan nívós napilapnál, mint amilyen a Blikk. Na de kit érdekel, hogy VV Éva feltöltött magáról egy bikinis képet?

„Baukó Éva, … ezúttal a WC-n ülve fotóztatta le magát.”

Az olcsó szóviccektől hemzsegő cikk nem elég, hogy rövid, kéretlen időjárás jelentéssel fáraszt, de még csúsztat is: ugyanis ha valaki kifekszik napozni, akkor mindenét napoztatja, amit a nap ér. Örülünk neki, hogy ennek a szóban forgó illetőnek éppenséggel mellei is vannak, de azért ne kapjunk már egyből merevgörcsöt két bikinibe bújtatott emlő látványától. Mellesleg mit csináljon VV Éva, ha ki akar feküdni napozni? Tekerjen sálat a felsőteste köré, vagy vegyen fel kötött pulóvert? Nem értem mi olyan rendkívüli abban, hogy VV Éva (vagy bárki más) bikiniben van. Az, hogy közzétette? Mi van, a XVIII. században élünk, ahol az úriemberek diszkréten elvonultak a piszoárba pár percre, ha megpillantották a grófkisasszony harisnyakötőjét egy barokk dohányzóasztal lakkozott rózsafa lapján visszatükröződni? Vagy talán ennyire éretlenek a szerkesztőség tagjai? Cinizmus bújik meg a háttérben, és igazából (ők is) csak körberöhögni vágyják a szánni való vásári majmot, aki rózsaszín tütüben illegeti magát, és gyümölcsért meg fényes üveggyöngyökért bohóckodik?

„Baukó Éva öt év próbaidőt kapott.”

Természetesen szó sincs ilyesmiről, hisz az már feltételezne valamiféle irányelvet: egyszerűen csak nincs jobb ötletük. A hitványság non plus ultrája az a végtelen lustaság, hogy a Blikk, meg a hozzájuk hasonló ótvar hulladék portálok és médiaorgánumok a facebook meg az instagram pillanatnak szóló “hír” folyamából kiemelnek elemeket, és tartalommá hazudják azt. Amit ezek művelnek, az az újságírás szégyene, csak sikerült annyira lealjasítani a közönséget, hogy már szinte nincs ki előtt szégyenkezni. Egy nap alatt nem történik a világban annyi érdekes, a kisember képzeletvilágába vágó esemény, hogy meg lehessen vele tölteni a magazin vagy hírportál lapjait. Az pedig nem történhet meg, hogy nincs hír! Ami pedig érvényes, azt messziről kerülni kell! Ha éppenséggel megtalálnák Noé Bárkáját a holdon, a fedélzetén egy csomó döglött állattal, akkor is az lenne a címlapon, hogy VV Britniszpirsz lehányta Orbán Viktor szolgálati Ferrariának a szélvédőjét az ’56-os megemlékezésen. Mert ez kell a népnek, a zaftos, gejl paparazzi fotók, olcsó prolititok, konzervdobozba zárt vagy levesporosított emberi tragédiák, és médiabohócok feltűnési viszketegségtől remegő ripacskodása. Szóval várjuk VV Éva legújabb képeit, lehet ezúttal befényképez a vaginájába is, élő egyenes adásban jelentkezik a petefészkéből, vagy kiposztolja a reggelijét, miután távozott az emésztőrendszerének valamelyik végén. Na az lenne az igazi címlapsztori!

- Kitahito

Megosztás Megosztás
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése

Előző kritika:

Hatred

Következő kritika:

Alien: Isolation

Még több Kommentár