logo

Mértékmegőrző

Kommentár / 2019/07/01 / Szerző: Kitahito

Belépő a bőség áramlásába

Van ugye ez a bűnös szórakozásom, hogy szeretek ilyen nagyon kommersz, klikkvadász cikkeket olvasni mindenféle trash portálokon. Igyekszek ellesni a marketing know-how apró kis fogásait, szakmai praktikáit, melyek segítségével a ~30 percnyi megfeszített agymunkával összekontárkodott "cikked" több százezres megtekintést ér el pár nap vagy hét alatt. Csak hogy tudjam, milyen szentségtelen rítusoktól, arcbőrt korrodáló és gerincoszlopot meghajlító alávalóságoktól tartózkodjak a jövőben is. Nem árt kijelölni a hatalmas mozgásteredet, melyen belül toporoghatsz a kisregény hosszúságú esszéiddel.

A bőség áramlása

Szóval, úgy éreztem, híján vagyok a sokat emlegetett női perspektívának. A második hullámos feminizmus szimpatizánsaként az ilyesmi egyre kevésbé megengedett, legalábbis a negyedik hullámos feministák metaforikus és kevésbé metaforikus husángjainak árnyékában. Nade hol találhat a nép nemek egyenlőségéért válla teljes szélességével kiállni kész gyermeke olyan weboldalt, ahol az ilyen feminin szempontrendszer megismerésére autentikus lehetőség nyílik? Google a barátod-alapon beírtam hát a keresőbe, hogy női portál, melynek eredményeképp rá is találtam a… Női Portál nevű portálra! Ó, mily kincsesbánya ez a világ rejtett igazságai után kutató léleknek! Mennyei szférákban libegő puffadt puttó-angyalkák tapsikoltak örömükben, mert isteni igét fakasztott a kattintás az internet virtuális homokdűnéi közt szendergő sziklából! Már akkor tudtam, hogy megtaláltam a tudás ősforrását, mikor megpillantottam az első cikket: 5 módja annak, hogy belépj a bőség áramlásába, és ott is maradj. Reszkető kézzel nyitottam meg a hivatkozást, hisz már évek óta kerestem a módját, hogy bekönyököljem magam a bőség áramlásába, ebbe a tejjel-mézzel folyó spirituális jóságba, de vagy nem találtam az áramlást, vagy nem a napszaknak megfelelően köszöntem, vagy pedig zárás előtt öt perccel érkeztem, és hát tudjuk, akkor mi van! De most itt a titok, a nagybetűs SZIKRET! És nem a MEN, hanem a WHUMEN! Szóval az első módszer a hála mágia alkalmazása. Ezzel a mágiával sajnos nem lehet tűzlabdákat eregetni vagy tengereket kettéválasztani, hogy a zsidók átkelhessenek a túlpartra, viszont az UNIVERZUM érzi, hogy hálás vagy azért, mert ad neked, és hogy mit ad, mondjuk teszem azt egy bögre Tejútos’ kávét (érzem, ahogy pusztulnak az agysejtjeim…), és ezért még több pozitív energiát fog küldeni! Legközelebb, ha látok egy hajléktalant az út szélén életvitel szerűen éhen halni, akkor JÓL ELVITETEM A RENDŐ… mármint megmondom neki, hogy legyen hálás az miss Univerzum ajándékaiért, és akkor bekerülhet (még ennél is jobban) a bőség áramlásába!

Ugorjunk egyből a második pontra (hisz már hálát adtunk a mindenségnek, szóval nyeregben vagyunk…), mely szerint rutinszerűen kell magadat pozitív megerősítésekkel kondicionálnod, hogy jobb legyen a közérzeted, hisz „Mivel gondolataink alkotják a valóságot, éppen ezért nagyon fontos a pozitív mentalitás.“. Hát én meg azt hittem (vagyis gondoltam), hogy a valóságot atomok alkotják. Silly me. Mindenesetre szerencse, hogy a valóságban mindenki ugyanarra gondol, mert különben bezuhannánk egy kozmikus méretű sörösüvegbe, vagy mondjuk egy zacskó leértékelt csirkefarhát közé. Vagyis addig, amíg 50% + 1 fő többséggel elhisszük, hogy a Föld kerek, nem pedig lapos, addig nemcsak, hogy lesznek rockerek, de marad a megszokott forma, és nem kell azon aggodalmaskodnunk, hogy mikor döglik meg a galaktikus teknősbéka, ami a hátán hordja a planéta-korongot? Én csak arra voltam kíváncsi, hogyan lehet beférkőzni a bőség áramlásába, erre tessék! Itt vagyunk a metafizikai szabad asszociációk bugyraiban! Hagyjuk is, gondolkodj pozitívan, mantrázz magadnak megnyugtató marhaságokat, és minden rendben lesz! Tovább!

„Találj legalább 5 pozitív megerősítést, amely mélyen rezonál veled, és minden alkalommal, amikor negatív völgybe kerülsz, mondd el.”

Ami a harmadik pontot illeti, visszatérünk az első ponthoz, vagyis a hálához, mert a Vénusznak (bolygónak és istennőnek) hálával adózni olyan fontos, hogy a general hálán felül még egy külön részt érdemel, tehát kijelenthetjük, hogy a hála a bőséghez vezető út durván 40%-át teszi ki, feltéve persze, hogy a 4. illetve az 5. pont nem a háláról szól (ezúttal a DM vagy a Subway istennőjének), mert akkor a számok tovább emelkednek. Nem lehet eléggé hálásnak lenni, na! És hát Vénusz istennő sok mindenért felel: a kapcsolatokért, a szépségért, pénzért és az energiák eloszlásáért. Ha nem hálálkodsz neki napjában legalább háromszor az Alfa Centauri felé fordulva, akkor megsértődik és elzárja a jóságcsapot. Persze ha egy rusnya, nincstelen szingli vagy, akinek még ahhoz sincs ereje, hogy reggel kikászálódjon az ágyból, akkor igazán nincs miért hálálkodni, de ugyanakkor azt is tudjuk jól, hogy a csúnyaság és az egyedüllét már az okozat, a le nem rótt hála böjtje, szóval emelj gyorsan hamis bálványt a szobád sarkába! Mondjuk ne csodálkozz, ha Jézus vagy Krisna kopogtat az ajtódon, hogy elbeszélgessenek veled!

Tanulj meg elengedni! – szól a negyedik pont. „Ha arra törekszel, hogy több és több bőséget vonzhass be az életedbe, előbb bizonyos energiákat el kell engedned, hogy beengedhesd életedbe a jólétet, a szeretetet és a fényt.” Tudjuk jól, hogy ezek az energiák, legyen szó pénzenergiáról, szeretet-energiáról, termékenység-csillagenergiáról vagy akár lélekharmónia-asztrálrezgésenergiáról, nos… helyet foglalnak. Terjedelmük van. Why can’t I hold all these energies? A válasz mint oly sok más esetben, most is az ősi atlantiszi horoszkóp-tekercsekben keresendő: adott, hogy két kezed van. Ez tény. Jobb esetben. Na mármost, hogy tudnád megfogni és behúzni az életedbe a bőség áramlását, mikor tele van a kezed mindenféle más hülyeséggel? Előbb tedd le őket! Foglalkozz szépen a bőséggel, és meglátod, hogy azokból is, amiket letettél, többet fogsz visszakapni! Ez így működik! Néha el kell engedned valamit, hogy valami mást megfoghass! /Coelho/ Bölcs szavak ezek, a Földanya szívcsakrájának aranyveretes fényáldása van rajtuk. És rajtad is, ha megfogadod őket! Engedd el! Csak… ENGEDD MÁR EL, HALLOD?!

Tudd, hogy amikor túlságosan ragaszkodsz egy tárgyhoz, vagy személyhez, az energiaáramlás igencsak korlátozva van”

Az utolsó pont a nagylelkűség természetesen. Ez a legfontosabb. Talán még a hálánál is fontosabb, bár csak épphogy. A Vénusz is nagylelkű, hisz egy bolygónak alapvetően nagy lelke van, és ezzel a mentalitással egy kicsit te is bolygó lehetsz. Nem véletlen, hogy a nőknek van Vénusz-dombja, nem pedig a férfiaknak! Így üzen nekünk a természet, kozmikus csillagrezgéshullám-energiákkal. A nagylelkűség nem más, mint az, ha odaadod másoknak azt, ami neked már nem kell, remélve, hogy majd olyasmit kapsz cserébe, amire szükséged van. Mert hát azt miért adnád oda, ami kell neked! Teljesen hülye vagy? Azt add oda, amid felesleges (és azt is önérdekből), akkor boldog lesz az Univerzum! Legutóbb amikor lomtalanítás volt, egy csomó kacatot kidobáltam a szobámból, hogy helyet csináljak a bőség energiának. Mert nem elég megfogni, előbb vagy utóbb el is kell azt engedni, mert még a hozzám hasonló, ezotériában elmélyült mestereknek is nehéz a hétköznapi teendőidet egyik kezedben a bőségenergiával elvégezni, meg hát időnként fürdeni is kell, akkor meg vizes lesz szegény. Szóval úgy gondoltam, kidobálok ezt-azt, hogy legyen hely az áramlásnak. Odahordtam a sarokba, az asztalom mellé, leterítettem neki egy elnyűtt pokrócot, hogy azért mégse a kemény parkettán legyen. A szellőztetéssel ugyan gondok adódtak, mert folyton ki akar szökni az ablakon, de szerencsére van szúnyoghálóm, az benntartja a bőséget, a negatív szúnyog-energiákat meg kint. Tehát kipakoltam egy csomó hulladékot, nagylelkűen a házunkkal szemben kinyitható kempingszéken ülő kisebbségi rendelkezésére bocsátva mindazokat a földi javakat, melyekhez már nem kötött a szükség. Az úriember nézte a kezemben tartott doboz tartalmát, késekkel meg áthuzigált női nevekkel tetovált mellizma egy-egy rándulásával hessegetve el a rászálló legyeket, majd odakiáltott a ‘köpésnyi távolságra a porban játszadozó kisgyereknek: „-Te Bejácska! Kell-e nekünk ilyen Ninténdóó?”

Elengedni valamit és nagylelkűnek lenni. Eb-ben áll az igazi nagyság. És amikor hálálkodni akarnak, csak lazán, nagyvonalúan: Ne nekem köszönje, hanem a Vénusznak! Aztán már csak két szabad kéz kell, hogy felmarkold a hála-energiákat, és futás vissza a házba! Ha ez nem pozitív megerősítés, akkor nem tudom mi az! Az Univerzum látja az ilyen gesztusokat, és kicsit azért elmosolyodik, elégedetten bólogatva magában. Már nyúl is a tárcájáért, hogy rád szórja a bőségáramlást. Előrelátó módon felszabadítottam egy fiókot és egy polc felét (csak csekély számú rendfenntartó csapatot hagytam ott, a fasiszták ellen…), hogy ha jön az extra bőség, én készen álljak rá. Mondjuk most pont készen ülök. De már nagyon kész vagyok. (A történeti hűség kedvéért meg kell jegyezni, hogy eredetileg egy másik cikkről szerettem volna írni, mely a 7 női tulajdonság, amiket a férfiak úgy kerülnek, mint a pestist – Ők maguk tálaltak ki! címet viseli, és mint sejthető, hasonlóan fantasztikus beltartalmi értékekkel bír, mint az, melynél végül kikötöttem. Türelem, arra, és valószínűleg még sok más egyébre sort fogok keríteni, hisz mint mondtam: a Női Portál egy aranybánya!)

- Kitahito

Megosztás Megosztás
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése

Előző kritika:

Titkolt Ellenál...

Következő kritika:

198X

Még több Kommentár