logo

Mértékmegőrző

Kommentár / 2018/09/10 / Szerző: Kitahito

A házmestererkölcs ravaszkodása

Riz Levente, a XVII. kerület polgármestere és Kocsis Fülöp, a görögkatolikus egyház érseke szentségtelen szövetséget kötöttek, hogy a prüdéria (értsd: erkölcs) nevében kipurgálják a prostituált mételyt Rákosmentéről. És mivel a szabályozás túlságosan megengedő ezekkel a büdös kurvákkal szemben, nem átallanak Szűz Mária képmásával ellehetetleníteni a lányok működését. Látjuk, a hatalom kezét egyelőre még megkötik az úgynevezett törvények, de semmi ok az aggodalomra, megoldjuk okosba' apuka!

Házmesterkedés

Nemrég találkoztam egy csodálatosan bizarr CIKKEL az Indexen, és úgy gondoltam érdemes lenne kicsit értekeznem róla. Az említett írás a Szűz Máriát is bevetették a szexmunkások ellen Rákosmentén címet viseli, és már ezzel számot tarthat a figyelmünkre. A sztoriról röviden: a XVII. kerület polgármesterét, Riz Leventét zavarják a türelmi zónán kívül legálisan dolgozó lányok, ám nem tehet ellenük semmit, mivel azok teljesen törvényszerűen végzik a tevékenységüket. Ám Levente úr azt vallja, hogy ha „a törvények nagyon engedékenyek, ezért okosnak és ravasznak kell lenni.“, így hát elkezdett ravaszkodni. Ravaszkodott kicsit az önkormányzatban, melynek hatására térfigyelő kamerákat telepítettek az érintett környékre, hogy a lányok munkáját ellehetetlenítsék, sorompókkal zárták le az elvonulásra alkalmas helyeket, rendszeres rendőrségi ellenőrzésnek tették ki őket, de ahogy az várható volt, a változatlan kereslet hatására megmaradt a kínálat is. Tovább folytatódott hát a ravaszkodás, ezúttal egy “üzemen kívül lévő”, vagyis teljesen elhanyagolt temetőre hivatkozva.

A lakosok lelki üdvéért éjt nappallá téve dolgozó jó polgármester erre a gazos területre, vagyis védett kegyhelyre és a 300 méteres tilalmi zónára hivatkozva újabb rendőrségi szankciók foganatosítását szorgalmazta a prostituáltakon, akiket annak rendje és módja szerint szét is bírságoltak a derék rendőreink, akik kapva kaptak az alkalmon, hogy a tisztes erkölcsök nevében sápot szedhessenek. Még szerencse, hogy a ott voltak azok a dzsindzsásban kvázi parlagon heverő, kegyes halottak. Szóval tehát a gazos erdőben rothadó porhüvelyek kegyeleti jogai felett éberen őrködő polgármesternek sikerült a lányokat egy pár méteres útszakaszra beszorítania. A kerület másik oldalán, a Tarcsai úton viszont nem voltak ilyen kedvezőek a körülmények, tehát Riz Leventének megint ravaszkodnia kellett. Ezúttal azt tervelte ki, hogy a görögkatolikus egyház érsekével, Kocsis Fülöppel karöltve egy kis úti ikont létesítenek a retkes kurváktól terhelt zónában, melyre megint csak életbe lehet léptetni a 300 méteres szabályt. Ennek az égben szentesített szövetségnek a hatására újabb területet sikerült megtisztítani a morális fertőtől. A XVII. kerület újra megmenekült, hála Riz Leventének és a görögkatolikus egyháznak. „…amit a jogszabály megenged, azt megtesszük, ha kell, körbebástyázzuk magunkat úti ikonokkal, nem szeretnénk látni ilyen tevékenységet a XVII. kerületben.” – mondta a polgármester, hitet téve amellett, hogy kész akár a végsőkig is elmenni az egyetemes erkölcs védelmében, miközben az egyház prominens emberei szemforgató cinizmussal játsszák az ártatlant.

„Mindenkinek joga van annyira (…) normasértőnek vagy akár romlottnak lenni, amennyire csak akar – amíg nem árt vele senki másnak.”

Nem tudom miért, de valahogy nekem nem tetszik ez az okos ravaszkodás, amit a polgármester úr az egyszemélyes keresztes hadjárata keretében művel. Martin Niemöller szavai jutnak az eszembe: „Mikor a nácik elvitték a kommunistákat, csendben maradtam, hisz nem voltam kommunista. Amikor a szocialistákat bezárták, csendben maradtam, hisz nem voltam szocialista. Amikor a zsidókat bezárták, csendben maradtam, hisz nem voltam zsidó. Amikorra engem vittek el, nem maradt senki, aki tiltakozhatott volna.” Valahogy nem veszi be a gyomrom Riz Levente pszichopátiás cinizmusát, ahogy mindenféle szenteket, szüzeket, és az amúgy szarba se vett, gondozatlan sírokban oszladozó halottakat a saját önkénye szerint arra használja fel, hogy okot adhasson a törvény furkósbotjának lesújtani. Kifejezetten elundorít, ahogy a görögkatolikus egyház emberei (akiknek pont nem az lenne a feladata, hogy a világi hatalom mindenféle kis légypiszok méretű helytartója felé korrumpálják magukat) lealjasítják a vásári kufárok által fillérekért árusított szellemriasztó talizmánok szintjére a saját vallásuk példamutató alakjait.

Komolyan, ott tartunk 2017-ben, hogy a Szűz Máriával, Jézus Krisztus anyjával kergetjük szét a kurvákat? Mert a törvény túlságosan megengedő? Hát hogy jön ahhoz egy szaros polgármester, hogy felülbírálja az ország törvényeit? És milyen egy rohadt, feudalizmusban ragadt ország az, ahol az ilyesmit meg lehet csinálni? Most vonatkoztassunk el attól, hogy mit gondolunk a prostitúcióról. Elég baj az, hogy ezeknek a szerencsétlen szexmunkásoknak bokrokban, kocsik motorháztetején meg hátsó ülésén kell űzniük az ipart, miközben a rendőrök folyamatosan zaklatják őket. Nem hiányzik nekik Riz Levente meg a görögkatolikus egyház ténykedése, ahogy büszkén, egyenes derékkal vállalják a vállalhatatlant.

Vannak prostituáltak, és vannak, akik igénybe akarják venni a szolgáltatásaikat. Érdekes módon nem a XVII. kerület lakosai mentek ki demonstrálni a Tarcsai útra, és nem ők kergették el a lányokat, mert valószínűleg ők teljesen más szándékkal járnak oda. Ahogy a cikkben is olvasható, az önkormányzatot, illetőleg magát a polgármestert zavarja a szexmunkások jelenléte. Ő az a bölcs és felelő vezető, aki paternalista módon őrzi a társadalmi morál nívólécét, nehogy véletlenül olyan testnyílásokba találjon belecsusszanni, amit előtte nem permetezte le szenteltvízzel az érsek úr. És ha a tisztes templomba (nem) járó polgárok nem viselkednek úgy, ahogy azt mi a fejünkben elképzeltük, akkor majd egy Szűz Mária feliratú bikacsökkel fogunk szétcsapni közöttük, mert ugye tudjuk, nem bűnbocsánat kell, vagy elfogadás, a Biblia nem arra való, hogy olvassunk, tanuljunk és tanítsunk belőle, hanem hogy üssünk, ÜSSÜNK vele, amíg mozog a rohadt kurva, kellett neki a mi környékünkre jönnie!

„Találékonysággal, szerepjátszással, csalással, megvesztegetéssel, korrupcióval az ember szinte bármit elérhet.”

Ez olyan, mintha mindenhová buszmegállókat építenénk, hogy visszaszorítsuk a dohányzást! Mert ha a polgármesternek és az érseknek nem tetszik valami, ami egyébként legálisan és szabályszerűen működik, akkor ők előzékenyen megteremtik a büntethetőség körülményeit, hogy joggal lehessen rendőrért kiáltani! Ahogy Riz Levente nem értette meg a törvény szellemiségét, úgy Kocsis Fülöp a vallása szellemiségét volt képtelen befogadni. Míg az egyik a BTK-t, addig a másik a Szentírást használja fel arra, hogy lesújtson a neki nem tetsző egyénekre. Így kell prostituálni a Szent Szüzet a prostituáltak ellen! Hiszen ők csak ablakot nyitnak a Mennyországra! Gyönyörű! Úgy látszik manapság nem elég, ha törvénytisztelő állampolgár vagy, mert az önjelölt házmesterek és polgárőrök utánad mennek, és addig baszogatnak, amíg pontosan úgy fogsz viselkedni, ahogy ők elvárják tőled.

Itt csak az egyház és az önkormányzat áldásával lehetne kurválkodni, de hát ebben a rohadt kerületben csak a feleség vagy a Pornhub létezik, nincs alternatíva! Értem vagy értem!? A Bölcs vezér megmondta! Megszomorítod szegény érsek urat? Eltörjem a lábadat ‘véletlenülönvédelemből! Igen jó kezekben van a társadalom, ha ilyen mentalitású emberek vigyázzák az álmát. Én azt javaslom Riz Dzsong Un-nak, hogy Kocsis elvtárssal együtt rakjanak fel egy Szűz Mária szobron valamelyik kisteherautó platójára, és azzal ide-oda kocsikázva egyfajta mobil orgazmus-elhárítóként járják a kerületet, hátha ezzel sikerül elejét venni a különböző aberrált elhajlásoknak. Egy Nemzeti orgazmusbolt esetleg? 27% ‘szodómiadó? Bár inkább nem adok ötleteket, mert ezek a rohadékok képesek és tényleg megcsinálják…

- Kitahito

Megosztás Megosztás
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése

Még több Kommentár