logo

Mértékmegőrző

Kommentár / 2016/04/10 / Szerző: Kitahito

Az arabok már a spájzban vannak!

A támadás néha onnan érkezik, ahonnan a legkevésbé várnánk: A Tunézia Népe Front... mármint a Tunéziai Cyber Ellenállás totális háborút hirdetett egy Pest megyei nagyközség ellen, mert... ezt pontosan nem lehet tudni, de az biztos, hogy valami hatalmas sérelem érte őket a múltban, és ezért most valakinek meg kell fizetnie. Úgy néz ki ezúttal Csömör állja a cechet a fehér faj helyett.

Tunisian feckers

Konduljanak meg a vészharangok! Nekem is egy kötelet kezembe! Magyarországot megtámadták! Háború! – Ilyen és ezekhez hasonló felkiáltásokkal lengettem meg fejem felett a képzeletbeli huszárszablyámat, mikor webdesignerünk, Erosivetól értesített, hogy a Tunéziai Cyber Ellenállás hackercsapata feltörte Csömör önkormányzatának a weboldalát, és telespammolta iszlamista propagandaszöveggel. Csapataink gyakorlatilag harcban állnak. És ez az eset több héttel a mostani nagy offenzíva előtt történt, tehát elmondhatjuk, hogy a Tunéziaiak voltak a faltörő kos, mely penetrálta a Magyar cyberszférát. Hogy megértsük az eset súlyát, fontos tudni, hogy a csömöri önkormányzat honlapja havonta átlagosan 30-35 látogatót számlál. Mivel az esetet nagyjából 24 óra alatt orvosolták, így hozzávetőlegesen 1-2 emberhez juthatott el az üzenet.

„Ó, Próféta! Küzdj a hitetlenek, s a képmutatók ellen! Légy dühös rájuk. Hajlékuk a Pokol, s ínség a végzetük.”

Na de vajon hány település, hány önkormányzat honlapja került virtuális ostrom alá, hány honfitársunk szemét nyitották fel az fényre, az Iszlám, az egyetlen igaz vallás igazságára? Valószínűleg ez sosem fog kiderülni. De azok, akik elolvastál az üzenetet, most alvóügynökökként járnak köztünk. Ki tudja, mikor fognak ezek az emberek Allahu akbar! üvöltéssel nekirontani a kormányépületeknek, metrómegállóknak, nemzeti dohányboltoknak? Sajnálatos módon én is láttam a szöveget, tehát már magamban sem bízhatok. Nemzetbiztonsági kockázatot jelentek. Még nem tudom, de már úgy járom az utcákat, hogy szívemben a keresztény Európával szembeni olthatatlan gyűlölet csírája növekszik.

Szinte érzem, ahogy a sima arcbőrömön át lassan hosszú, göndör szőrszálak bújnak elő. Érzem, ahogy csupasz fejem egy turbán szövetének biztonságot nyújtó melege után epedezik. Elkezdtem különös vonzalmat érezni a kecskék, tevék, és egyéb párosujjú patás állatok iránt. Hiába óvom a nap fényétől magam, a bőröm szép lassan sötét tónusú és olajos lesz, hajamba apró atkák költöztek egyik este. Már a boltba se mehetek el anélkül, hogy összeütközésbe ne kerülnék a helyi szokásokkal: tegnap megpróbáltam a közeli CBA üzletvezetőjével elcserélni a csinos hentespultos lányt két vég selyemre és egy kosár datolyára, mire egyszerűen csak kidobtak onnan! Hallatlan! Nem tisztelik a kultúráink közti különbségeket! Figyelmezzetek, itt egy részlet a Tunéziai testvéreim leveléből. Olvassátok, és okuljatok!

Muslims Killed Every Day By Zionist , Bouthist Christians And Chiaa .<br>
Can You Tell Me Why ?!<br>
Coz Islam Is The True Religion ? Coz You Dont Find Any Flaw In Islam You Make The Terrorism
In The Name Of Islam And You Come Like A Super Hero in The Cover Of Counter-Terrorism To Eliminat It …
Any Terrorism You Are Talking About ?
First Don’t Blame Islam.
Staline killed more then 24 millions of people in the name of Communism .
who started the first and second world war when 120 millions of people where dead on it ?
“Bush” destoryed iraq and afghanistan in the name of dimocracie ?
who dropped the atomic bomb on hiroshima?
who killed 2 million of native aborigines in australia ?
who killed more then 100 millions of native red indians in north america and killed more than 50 millions of native red indians in south america ?
who’took about 180 millions of africans people as slaves and killed and threw 77% of then atlantic ocien ?

Nap mint nap ártatlan muszlimok halnak meg a buddhista keresztények kegyetlen zsarnoksága alatt! Nem csoda, a szerzeteseik kopaszra borotvált fejű skinheadek. A nyugati hatalmak megszállják az arab országokat, és miért? Miért? Pedig az békés arab ember nem akar mást, csak hitetleneket lefejezni, buzikat megkövezni és fellógatni, nőket verni, erőszakolni és rabszolgasorba dönteni, tereken és éttermekben robbantani! A szegény, elnyomott muzulmán nem akar mást, csak megalapítani a világkalifátust! Hát nem látjátok, hogy az Iszlám a béke és a tolerancia vallása? Mit adtak nekünk a róm… a kapitalisták? Sztálint! Aki egymaga megölt 24 millió embert a kommunizmus nevében! Ők is muzulmánok voltak! Busht, aki egész országokat pusztított el! Na meg az atombomba? Azt is le kellett dobni a szegény muzulmán Japánokra!

A hódító fehérek több száz millió muzulmán indiánt irtottak ki! A gyarmatosítók előtt az indiánok hatalmas, állatbőrökből és faágakból készült felhőkarcolók alkotta metropoliszokban éltek, és békében imádták Allahot, de jött a gonosz, fehér ember, és felrúgta az egészet! Hiába volt Amerika népesebb mint Európa, úgy eltüntették a muzulmán indián kultúrát és azt a sok holttestet, hogy nyomuk sem maradt. Megették őket! Kannibálok! Aztán meg elraboltak Afrikából 180 millió fekete muzulmán őslakost, és mivel a fehérek már akkor is pszichopata állatok voltak, több mint 138 milliót csak úgy szórakozásból bedobáltak az óceánba! Megölték őket! Szemét rohadékok! A fehér ember az egész történelem alatt sanyargatta a szegény, ártatlan, békeszerető muzulmánokat, a világ minden pontján szolgasorba döntötte, gyilkolta és a tengerbe dobálta őket! És az Iszlám, ez a békeszerető, igaz és toleráns vallás csak tűri, tűri ezt, de vajon meddig lehet eltűrni ezt az igazságtalanságot? Meddig?

„Harcolj azokkal, kiknek megadatott az Írás és nem hiszik Allahot, az Ítélet Napját, s nem tiltják azt, mit Allah és az Ő Hírnöke megtiltott, s nem vallják az Igaz Hitet addig, míg meg nem fizetik készséggel a sarcot, s lealacsonyodnak.”

Viccet félretéve, ezek fanatikus elmebetegek. Nem tudom, mi a francot olvasnak az Allahopédián (vagy hol tanulták az engrisht), de úgy tűnik még a Marson is bántják az Iszlámot, ami ugye a tökéletes vallás, és nem egyenlő az őt követő tökéletlen emberek összességével, bezzeg a kapitalisták, őket nyugodtan kollektív bűnösség alá lehet vonni és fel lehet robbantani. Hamarosan ilyen fogyatékos, szélsőséges fundamentalisták kezében is lesz atomfegyver. Azoknak, akik egy vállrándítással képesek 50-100 millió embert a mérleg egyik vagy másik nyelvére hazudni. Igazán biztató jövőkép. A fekete és a fehér világa, árnyalatok nélkül. Vannak a jók, és vannak a rosszak. Pont. Ez a demagóg retorika egyébként nagyon ismerős nekem valahonnan. Nem is tudom, honnan…

- Kitahito

Megosztás Megosztás
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése

Előző kritika:

Danny Collins

Következő kritika:

Phillips kapitány

Még több Kommentár